Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dancila privind criza politica: Declaratiile unor lideri politici arata ca jocul nu este inchis. Nu este nimic definitiv

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dancila privind criza politica: Declaratiile unor lideri politici arata ca jocul nu este inchis. Nu este nimic definitiv

Gabriela Firea este convinsa capremierul Viorica Dancila va reusi sa obtina sustinerea Guvernului in Parlament. Primarul General al Capitalei considera ca, inurma declaratiilor presedintelui,. continuă pe Antena3

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Victor Ponta, mesaj pentru premierul Dancila dupa deciziile lui Klaus Iohannis: Trebuie sa mearga in Parlament!

Doamna Dancila trebuie sa mearga in Parlament. Nu poti sa guvernezi fara sa ai un vot cand se schimba structura politica. Al doilea mesaj pe care l-a transmis a aratat ca nu este un blat cu Dancila.

Viorica Dancila, mesaj dur pentru Tariceanu

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, marti, intr-o postare pe Facebook, ca in urma iesirii ALDE de la guvernare guvernul isi va face treaba in continuare. Viorica Dancila afirma ca.

Viorica Dancila, propunere-soc: PSD va merge inainte cu guvernarea. Alaturi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au curajul de a-si asuma acest proces

Viorica Dancila a transmis pe contul de Facebook un mesaj surprinzator. Premierul sustine ca PSD va merge inainte cu guvernarea tarii si alaturi de noi vor veni toti cei din ALDE si Pro Romania care au.

Anunt major despre construirea Spitalului Metropolitan. Gabriela Firea: Nu am abandonat proiectul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat miercuri ca proiectul privind realizarea Spitalului Metropolitan nu a fost abandonat, precizand ca acesta va fi construit in zona Pipera. Vreau sa va.

Viorica Dancila, despre rechemarea lui George Maior din postul de ambasador: O semnam si o trimiteam la Cotroceni...O sa vorbesc cu ministrul Manescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca nu a primit niciun document privind rechemarea luiGeorge Maiordin functia de ambasador al Romaniei in SUA, dupa ce in presa s-a vehiculat ca ar exista.

ii este frica sau nu de alegeri anticipate? Ce spune Viorica Dancila (VIDEO)

Viorica Dancila, premierul Romaniei si presedintele PSD, a comentat scenariul privind declansarea unor alegeri anticipate, pe fondul declaratiilor lansate in acest sens de Ludovic Orban, liderul PNL, si Klaus Io.

Gabriela Firea despre vinieta pentru Bucuresti: Voi veni cu un proiect imbunatatit dupa 1 octombrie, unde vor exista si exceptii pentru cei care nu pot sa inmatriculeze aici

Primarul Gabriela Firea a declarat ca va imbunatati proiectul care vizeaza introducerea vinietei pentru autoturismele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti-Ilfov, interdictia masinilor sub Euro 3 de a intra in centrul Capitalei si taxa de acces pentru cele Euro 3, dupa finalizarea perioadei de dezbatere publica. Mai exact, Gabriela Firea a declarat ca va tine cont de parerile cetatenilor, si de exemplu, cetatenii care stau cu chirie si nu isi pot face buletin de Bucuresti sau au achizitionat masina in leasing de la o firma din alt judet, ar putea fi exceptii de la plata vinietei.

Vor plati sau nu soferii din alte localitati vinieta in Bucuresti? Gabriela Firea vine cu lamuriri

Gabriela Firea face precizari in privinta controversatului subiect al vinietei pe care trebuie sa o plateasca soferii din alte localitati, daca vin in Capitala. Aceasta a sustinut, in prima instanta, ca va urma sa imbunatateasca proiectul. Cum va face asta si ce lucruri care au intervenit au facut-o sa se razgandeasca in unele privinte? Gabriela .

Gabriela Firea, despre masurile impotriva poluarii: Apreciez faptul ca proiectele mele au fost votate si de catre Opozitie

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat o sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, pentru a analiza masurile pe care intentioneaza sa le ia Primaria Capitalei pentru combaterea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )