Libnet.ro
UNICEF

21:15

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cuma fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Calin Popescu Tariceanu, la congresul PSD: Discurs critic despre Klaus Iohannis si lupta cu statul paralel

Calin Popescu Tariceanu a lansat critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a vorbit despre lupta cu asa-numitul stat paralel, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Congresul.

Calin Popescu Tariceanu, atac la Klaus Iohannis: Nu va castiga al doilea mandat. isi va semna sentinta cand...

Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata, in discursul sustinut in cadrul Congresului PSD ca presedintele Klaus Iohannis nu va obtine un al doilea mandat, precizand ca acesta isi va semna.

Calin Popescu-Tariceanu, cel mai potrivit candidat la presedintie. Cine a facut afirmatia

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, a afirmat vineri, la Pitesti, ca cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale din 2019 este Calin Popescu-Tariceanu, care a demonstrat prin.

Tariceanu, la Congresul PSD: Ziua in care Iohannis va anunta ca nu o revoca pe Kovesi, va fi cea in care isi va semna singur sentinta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, la Congresul PSD, faptul ca, daca preseidntele Klaus Iohannis nu va semna revocarea Laure Codruta Kovesi, isi va semna singur sentinta. Urmarea: nu va castiga acelasi mandat.

Tariceanu, la Congresul PSD: Ziua in care Iohannis va anunta ca nu o revoca pe Kovesi va fi cea in care isi va semna singur sentinta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, la Congresul PSD, faptul ca, daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna revocarea Laurei Codruta Kovesi, isi va semna singur sentinta. Urmarea: nu va castiga acelasi mandat.

Tariceanu, declaratie la Congresul PSD: Suntem intr-o lupta foarte complicata impotriva Statului Paralel

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs in timpul Congresului extraordinar in care a vorbit despre lupta impotriva Statului Paralel. Este pentru mine o mare onoare sa am posibilitatea sa ma adresez ?.

Aparitie-surpriza la Congresul PSD. Cine a venit la intalnirea social-democratilor

Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, si Kelemen Hunor, liderul UDMR, au ajuns sambata, inainte de ora 11, la Sala Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al PSD. La sosirea, liderul ALDE a.

Tariceanu, atac furibund la Klaus Iohannis, in discursul de la Congresul PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o.

Tariceanu: Ziua in care presedintele va iesi sa spuna ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi, isi va semna sentinta. Nu va castiga al doilea mandat

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o conferinta de presa si va anunta ca nu o revoca din functie pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )