Libnet.ro
UNICEF

23:00

Calin Popescu Tariceanu, atac la Klaus Iohannis: Nu va castiga al doilea mandat. isi va semna sentinta cand...

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, atac la Klaus Iohannis: Nu va castiga al doilea mandat. isi va semna sentinta cand...

Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata, in discursul sustinut in cadrul Congresului PSD ca presedintele Klaus Iohannis nu va obtine un al doilea mandat, precizand ca acesta isi va semna. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, la congresul PSD: Discurs critic despre Klaus Iohannis si lupta cu statul paralel

Calin Popescu Tariceanu a lansat critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a vorbit despre lupta cu asa-numitul stat paralel, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Congresul.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cuma fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Calin Popescu-Tariceanu, cel mai potrivit candidat la presedintie. Cine a facut afirmatia

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, a afirmat vineri, la Pitesti, ca cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale din 2019 este Calin Popescu-Tariceanu, care a demonstrat prin.

Tariceanu, atac furibund la Klaus Iohannis, in discursul de la Congresul PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o.

Tariceanu: Ziua in care presedintele va iesi sa spuna ca nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi, isi va semna sentinta. Nu va castiga al doilea mandat

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o conferinta de presa si va anunta ca nu o revoca din functie pe sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis SE RELAXEAZA in timp ce PSD-ul FIERBE. Unde a fost SURPRINS seful statului (FOTO)

Klaus Iohannis a fost suprins pe partia de schi de la Sureanu, in timpul congresului PSD. Companie selecta la schi. Hello, Mr. Iohannis! LE: S-a asezat, evident, la coada. Si schiaza foarte, foarte.

Klaus Iohannis raspunde Forumului Judecatorilor ca nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis nu va sesiza Comisia de la Venetia cu privire la modificarile aduse de Parlament legilor justitiei, anunta Forumul Judecatorilor din Romania, prezentand raspunsul dat de seful statului la o solicitare in acest sens. Iohannis argumenteaza ca, avand in vedere termenele de care dispune pentru promulgarea legilor, de maximum 20 de zile, si de procedura pe care Comisia de la Venetia trebuie sa o urmeze in cazul unei astfel de solicitari, nu poate aprecia daca o astfel de sesizare ar putea fi valorificata.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele Serbiei: Migranti vor exista in continuare, fluxul nu se va opri

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, care efectueaza o vizita oficiala la Bucuresti. Vucic a fost intampinat de Iohannis pe platoul de.

RAZBOIUL declaratiilor dupa bilantul Ministerului Public: Cum raspunde TUDOREL TOADER criticilor lui KLAUS IOHANNIS

Razboiul declaratiilor dintre Klaus Iohannis si Tudorel Toader continua. Ministrul Justitiei ii da replica sefului statului, dupa ce acesta a atras atentia, la bilantul pe 2017 al Ministerului Public, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )