Libnet.ro
UNICEF

07:46

Tariceanu, atac furibund la Klaus Iohannis, in discursul de la Congresul PSD

Antena3 Antena3,
Tariceanu, atac furibund la Klaus Iohannis, in discursul de la Congresul PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac la Klaus Iohannis: Nu va castiga al doilea mandat. isi va semna sentinta cand...

Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata, in discursul sustinut in cadrul Congresului PSD ca presedintele Klaus Iohannis nu va obtine un al doilea mandat, precizand ca acesta isi va semna.

Klaus Iohannis SE RELAXEAZA in timp ce PSD-ul FIERBE. Unde a fost SURPRINS seful statului (FOTO)

Klaus Iohannis a fost suprins pe partia de schi de la Sureanu, in timpul congresului PSD. Companie selecta la schi. Hello, Mr. Iohannis! LE: S-a asezat, evident, la coada. Si schiaza foarte, foarte.

Ce facea Klaus Iohannis in timpul Congresului PSD

La ora la congresului celui mai important partid din Romania, PSD, presedintele Klaus Iohannis a urcat din nou la Sureanu pentru a mai profita o data de sfarsitul sezonului de schi. Sambata, acesta a venit din.

Calin Popescu Tariceanu, la congresul PSD: Discurs critic despre Klaus Iohannis si lupta cu statul paralel

Calin Popescu Tariceanu a lansat critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a vorbit despre lupta cu asa-numitul stat paralel, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Congresul.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

Tariceanu, la Congresul PSD: Ziua in care Iohannis va anunta ca nu o revoca pe Kovesi, va fi cea in care isi va semna singur sentinta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, la Congresul PSD, faptul ca, daca preseidntele Klaus Iohannis nu va semna revocarea Laure Codruta Kovesi, isi va semna singur sentinta. Urmarea: nu va castiga acelasi mandat.

Tariceanu, la Congresul PSD: Ziua in care Iohannis va anunta ca nu o revoca pe Kovesi va fi cea in care isi va semna singur sentinta

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, la Congresul PSD, faptul ca, daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna revocarea Laurei Codruta Kovesi, isi va semna singur sentinta. Urmarea: nu va castiga acelasi mandat.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cuma fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Calin Popescu Tariceanu, prezent la Congresul PSD: Cum a fost primit liderul ALDE

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a ajuns sambata, in jurul orei 11, la Sala Palatului, acolo unde se desfasoara Congresul PSD. Presedintele ALDE a fost primit cu aplauze de delegatii si.

Klaus Iohannis il ataca pe Tudorel Toader si sare iN APARAREA PROCURORILOR: Acestia sunt sub autoritatea ministrului Justitiei, nu in subordinea lui

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, in discursul sau de la bilantul Ministerului Public pe anul 2017, despre statutul procurorilor, subliniind ca acestia se afla sub autoritatea ministrului Justitiei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )