Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie la scandalul interceptarilor: Iohannis este o marioneta

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, prima reactie la scandalul interceptarilor: Iohannis este o marioneta

Calin Popescu Tariceanu a avut o prima reactie la scandalul interceptarilor. Seful Senatului sustine ca interceptarea in acea perioada ridica mari semne de intrebare privind procesul. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, nemultumit de legile justitiei. Ce vrea liderul Senatului sa fie schimbat (VIDEO)

In ziua in care in Senat a votat si ultima lege din pachetul dedicat justitiei, Calin Popescu Tariceanu a iesit public si a spus ca nu este multumit de prevederile din acestea dorind ca acestea.

Calin Popescu Tariceanu, nemultumit de legile justitiei: Mi-as fi dorit o reforma mai ampla si mai curajoasa. S-a facut un minim necesar in conditiile unei presiuni publice care denota putina cunoastere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat joi, nemultumit de modificarea celor trei legi ale justitiei, adoptate de Parlament, el sustinand ca Mi-as fi dorit o reforma mai ampla si mai curajoasa. Ceea ce s-a facut un minim necesar in conditiile unei presiuni publice care denota putina cunoastere.

Tariceanu: Asistam la un comportament al celor de la USR care denota exhibitionism. Nu au repere suficient consolidate in ceea ce priveste comportamentul in Parlament

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, joi, ca parlamentarii USR au un comportament care denota o doza de exhibitionism si ca acestia nu au niste repere suficient consolidate in ceea ce priveste comportamentul in Parlament si nici nu judeca cu aceeasi unitate de masura.

Cum argumenteaza Curtea Constitutionala ca DNA poate ancheta Cazul Belina. De ce au pierdut Tudorel Toader si Calin Popescu Tariceanu la CCR

Curtea Constitutionala explica in motivarea deciziei care permite practic DNA sa continuie ancheta in cazul Belina de ce hotararile de guvern pot fi anchetate de procurori, spre deosebire de ordonante de urgenta, in cazul carora decisese deja ca nu pot fi verificate. Curtea face astfel diferenta dintre actul normativ ordonante, legi) si actul administrativ cu caracter individual, si arata cum acesta din urma poate fi susceptibil de a produce foloase, avantaje, ajutor, in sensul prevazut de legea penala.

Tariceanu se dezlantuie dupa ce a fost interceptat de DNA: STATUL PARALEL! Iohannis, o MARIONETA! Alegerile din 2014, SUB SEMNUL iNTREBARII! (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a avut, vineri, o prima reactie in scandalul interceptarilor. Dupa ce fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a publicat o lista cu zeci de nume care ar fi fost interceptate de.

Reactia lui Tariceanu la decizia premierului Tudose: Nu dam niciun ban Casei Regale

Calin Popescu Tariceanu a avut o prima reactie la decizia premierului Tudose in ceea ce priveste Casa Regala. Palatul Elisabeta este proprietatea statului roman si in proiectul pe care.

PRIMA REACTIE a senatoarei iNJURATE de PSD-istul Liviu Brailoiu: Nicio urma de rusine. Vom cere sanctionarea sa (VIDEO)

Circ cu injuraturi in Senat! Senatoarea USR Florina Presada a oferit, pentru B1 TV, o prima reactie dupa ce a fost jignita de PSD-istul Liviu Brailoiu. Printeso, Sugi P***!, i-a spus.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea.

MEGA SCANDAL in POLITICA! TARICEANU si GOTIU ... Pana unde s-a ajuns! Totul s-a intamplat pe HOLURILE Parlamentului

Scandalul dintre parlamentarii USR si cei din coalitia puterii capata noi proportii. Miercuri a venit randul chiar presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si vicepresedintele institutiei,.

Elena Udrea, lovitura pentru Basescu: Dupa 11 ani de la 'biletelul roz', azi ii dau dreptate lui Tariceanu

Elena Udrea a scris vineri, pe contul ei de Facebook, ca, dupa 11 ani de la 'biletelul roz', ii da dreptate lui Calin Popescu Tariceanu, care, cu putin timp inainte, afirmase ca Iohannis a preluat aceleasi metehne de la Basescu, mai putin calitatile lui, si face exact aceeasi greseala ca si predecesorul sau, folosind fortele represive ale statului pentru a transa lupta politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )