Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea. continuă pe Antena3

Ion Iliescu, mesaj la 28 de ani de la REVOLUTIE! PRIMA REACTIE dupa anunturile Parchetului Militar

Ion Iliescu rupe tacerea, dupa ce, luni, Parchetul Militar a spus ca, in Dosarul Revolutiei, a fost stabilita componenta comandamentului politico-militar care a preluat, in timp foarte scurt,.

PRIMA REACTIE a senatoarei iNJURATE de PSD-istul Liviu Brailoiu: Nicio urma de rusine. Vom cere sanctionarea sa (VIDEO)

Circ cu injuraturi in Senat! Senatoarea USR Florina Presada a oferit, pentru B1 TV, o prima reactie dupa ce a fost jignita de PSD-istul Liviu Brailoiu. Printeso, Sugi P***!, i-a spus.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea, dupa ce bugetul pe 2018 a fost aprobat: Este un buget care confirma continuarea programului nostru de guvernare

Liviu Dragnea, seful Camerei Deputatilor, a facut declaratii dupa ce Parlamentul a aprobat bugetul pe 2018. Este un buget care confirma continuarea programului nostru de guvernare in ceea ce.

Liviu Dragnea critica primarii care au excedent bugetar. Primaria condusa de Gabriela Firea a avut anul trecut excedent - record de 700 milioane lei

Liviu Dragnea i-a criticat vineri pe primarii care inregistreaza excedent bugetar, dar se plang ca vor pierde bani de la buget in 2018. In contextul votarii legii bugetului, care a nemultumit multi primari, Liviu Dragnea a declarat ca trebuie sa spunem asta, nu o spunem cu rautate, o spunem doar cu o abordare pragmatica si economica. Excedentul reprezinta sumele pe care autoritatile locale le au in depozite, nefolosite, pe care le raporteaza an de an. Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a incheiat anul 2016 cu un excedent de circa 700 milioane lei.

Liviu Dragnea vrea sa mute Ambasada Romaniei in Israel

O noua declaratie exploziva a lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD sustine ca Romania ar trebuisa isi mute ambasada in Israel la Ierusalim, dupa decizia lui Donald Trump de a.

Liviu Dragnea, surprins in Parlament. Ce a patit liderul PSD in urma cu putin timp

Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere de colindatori in Parlament. Dupa inca o zi cu injuraturi in plen, seful Camerei Deputatilor a iesit pe holuri pentru a-i asculta pe tinerii.

LIVIU DRAGNEA S-A RETRAS din spatiul public! Recomandarea MEDICULUI pentru SEFUL PSD

Liviu Dragnea s-a retras de cateva zile din spatiul public. Seful PSD le-a spus jurnalistilor ca nu va comenta nici macar scandalul din Senat, afirmand ca a lasat-o mai usor cu.

Liviu Dragnea spune ca a lasat-o mai usor cu declaratiile in ultima vreme - recomandare de la medic

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a refuzat joi sa comenteze scandalul care a avut loc in plenul Senatului, afirmand ca a lasat-o mai usor cu declaratiile publice la recomandarea medicului, potrivit Agerpres.

Codul Administrativ nu va mai fi aprobat de Guvern si a fost depus ca proiect de lege la Senat / Printre initiatori, Liviu Dragnea / Se mentine intrarea in guvern a persoanelor condamnate penal, dar care au fost reabilitate

Codul Administrativ nu va mai fi adoptat prin proiect de lege de Guvern ci a fost depus la Parlament, mai exact la Senat, ca propunere legislativa a senatorilor PSD, in frunte cu Liviu Dragnea. Proiectul mentine doua aspecte controversate: persoanele care au suferit condamnari penale dar pentru care a intervenit reabilitarea pot face parte din Guvern iar procurorii nu vor mai putea verifica necesitatea si oportunitatea emiterii actelor administrative ale ministrilor.

Liviu Dragnea, intrebat cand s-ar putea organiza referendumul privind redefinrea familiei: Cat de repede

Liviu Dragnea a declarat vineri ca referendumul privind redefinirea familiei va fi organizat cat mai repede, informeaza HotNews. intrebat de jurnalisti cand ar putea avea loc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )