Libnet.ro
UNICEF

17:00

Calin Popescu Tariceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis. Presedintele Senatului cere demiterea lui Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis. Presedintele Senatului cere demiterea lui Augustin Lazar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii transmite o scrisoare deschisa lui Klaus Iohannis prin care ii cere sa ia pozitie publica fata de dezvaluirile din presa conform carora procurorul. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, reactie in scandalul Uber-Taxi

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, reactioneaza in scandalul taxi-Uber generat de protestele recente ale taximetristilor, dar si de o ordonanta de urgenta a Guvernului care ar afecta din plin Uber s.

Liviu Dragnea in SEDINTAcu Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu si Tudorel Toader, la scurt timp de la discursul lui Klaus Iohannis

Marti, presedintele PSD, Liviu Dragnea si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au intrat intr-o intalnirecu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa-l revoce pe Lazar: Vom continua sa toleram ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a transmis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care i-a cerut sa ia pozitie publica dupa anumite informatii aparute in presa despre.

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe.

Tariceanu salvat din nou de colegi: Seful Senatului, ajutat de membrii PSD si ALDE din Comisia Juridica. Solicitarea DNA zace in Parlament de aproape 6 luni (VIDEO)

Marti expira termenul pana la care senatorii din Comisia Juridica trebuiau sa dea un aviz asupra solicitarii DNA de incepere a urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de luare de.

Sondaj CURS. Cum voteaza romanii la prezidentiale. Calin Popescu-Tariceanu, procent-surpriza!

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, rezultatele celui mai recent sondaj CURS in ceea ce priveste intentia de vot a romanilor la prezidentiale. in momentul de fata, primele doua.

TARICEANU: Augustin Lazar a recunoscut rolul jucat in cazul disidentului Iulius Filip

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii cere presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare deschisa, sa semneze urgent revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, sustinand ca nu se poate tolera ca procurorii onesti ai Romaniei sa fie condusi de un complice al regimului securisto-comunist.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Parlament. Presedintele ar putea trimite documentul prin care va cere mai multe intrebari la referendum

Klaus Iohannis ar putea trimite miercuri catre Parlament scrisoarea prin care va cere mai multe intrebari la Referendum. Presedintele este obligat sa consulte Parlamentul inainte de referendumul din 26.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine de la ora 14.00 o declaratie de presa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 1 aprilie, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie de presa pe care o face presedintele Klaus Iohannis, de la.

Klaus Iohannis, mesaj de campanie in Parlament. Presedintele ataca PSD la sedinta solemna pentru NATO

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la care participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a inceput. Seful statului a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )