Libnet.ro
UNICEF

05:30

Calotele glaciare se topesc de 6 ori mai rapid decat in anii 90

Adevărul Adevărul,
Calotele glaciare se topesc de 6 ori mai rapid decat in anii 90

Una dintre cele mai mari analize realizate pana acum cu privire la topirea calotelor glaciare arata ca ne indreptam spre cel mai rau scenariu imaginat al schimbarilor climatice. continuă pe Adevărul

Mortalitatea in Italia prin infectarea cu Coronavirus, de 30 de ori mai mare decat in Germania posibile explicatii si teoria conspiratiei

Raportat la numarul de infectii cu coronavirus, Italia a avut de aproximativ 30 de ori mai multe decese ca Germania. Este cel putin ciudat, considera Tagesspiegel. de. Pana duminica seara, in Italia erau inregistrate 7. 375 de persoane infectate cu Corona, dintre care 366 au murit. Cifra corespunde unei rate a mortalitatii de 4,96%. Pana luni la pranz, si in Germania au fost inregistrate 1. 139 de cazuri, insa urmate de doar doua decese, ceea ce reprezinta doar 0,17%. Mortalitatea cauzata de infectii cu Covid 19 este in Germania, pana acum, de aproape 30 de ori mai mica decat la italieni.

Sute de litigii in asigurari au fost solutionate alternativ anul trecut: Consumatorii au primit despagubiri de 6 ori mai mari, in urma reevaluarilor

Sute de romani au incercat anul trecut sa rezolve pe cale amiabila litigiile din asigurari, bursa si pensii private apeland la SAL-Fin Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Nonbancar), structura creata in cadrul ASF. SAL-Fin a primit anul trecut 521 de cereri de solutionare alternativa, de doua ori mai multe cereri decat in anul anterior, dintre acestea fiind finalizate 315 litigii, in crestere cu 80% fata de anul 2018. Vezi in articol care a fost valoarea despagubirilor primite de consumatori in urma reevaluarii in cadrul solutionarii alternative a liigiilor.

Piatra mai scumpa decat aurul. Unde o poti gasi si ce valoare are acum

O piatra, descoperita intamplator intr-un parc, este mai scumpa decat aurul. Unde o poti gasi si ce valoare are acum? Piatra mai scumpa decat aurul Asutralianul David Hole a decoperit aceasta piatra in 2015, in parcul natural Maryborough. A pastrat descoperirea ani intregi, sperand ca in interior sa fie aur. S-a dovedit ca revelatia este .

Tanara infectata cu coronavirus: Simptomele nu sunt mai rele decat o durere in gat si o durere de cap

O femeie din Australia, diagnosticata cu coronavirus, sustine ca simptomele infectarii cu COVID 19 nu sunt mai severe decat cele ale unei raceli obisnuite.

Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea. Cand e votul decisiv

Veste buna pentru copiii din Romania. Micutii ar putea primi mai devreme cei 300 de lei pe luna. Decizia e in mainile oficialilor din Camera Deputatilor. Cand e votul decisiv? Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea Alocatiile s-ar putea dubla mai devreme de 1 august, in cazul in care .

Apple constientizeaza ca telefonul e mai murdar decat un scaun de WC: anuntul facut de companie

Mai multe studii au confirmat faptul ca smartphone-ul din buzunar este cel mai mare purtator de virusi. Din fericire, cei de la Apple au constientizat problema. Oamenii de stiinta sunt de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )