Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calvin Harris, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Cat castiga acesta intr-un an

B1 B1,
Calvin Harris, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Cat castiga acesta intr-un an

Meseria de DJ l-a adus pe Calvin Harris, pentru al cincilea an consecutiv, in varful clasamentului celor mai bine platiti DJ din lume. Conform revistei Forbes, care a publicat lista completa,. continuă pe B1

VIDEO Santierul Centurii Capitalei e pericol public pentru soferii care circula noaptea. 9 km aflati in lucru de mai bine de patru ani, fara marcaje si cu capcane la tot pasul intre A1 si DN7

De mai mai bine de 4 ani, circa 9 kilometri din Centura Capitalei, intre Autostrada A1 si Chitila DN7), sunt in lucru pentru a fi largiti la 4 benzi. In iulie, stadiul lucrarilor era de doar 65%, asta desi de fiecare data in ultimii ani promisiunile sefilor de la drumuri sunau cam asa: Pana la finalul anului va fi gata. Pe langa ritmul greoi si tergiversarile nenumarate, santierul in sine e un pericol public pe timp de noapte, cu semnalizari putine sau care lipsesc cu totul, fara marcaje, fara indicatoare si cu un sens giratoriu nemarcat care e taiat pe laterala de cele doua sensuri de circulatie.

Plantele care te ajuta sa dormi mai bine

Poate ca nu stiai, dar modul in care iti decorezi dormitorul poate avea influenta asupra calitatii somnului tau. Asadar, cele care nu trebuie sa lipseasca din incapere sunt plantele. Care flori crezi ca te ajuta sa dormi mai bine?.

Un oras din Romania se afla in topul celor mai ridicate temperaturi din Europa. Au fost 41 de grade Celsius duminica

Temperaturile extrem de ridicate din Romania au dus orasele din zona in topul celor mai fierbinti din Europa. in Drobeta Turnu-Severin au fost 41 de grade Celsius duminica, ceea ce a facut ca or.

Cara Delevingne, pe primul loc in topul celor mai populari actori pe retelele de socializare

Cara Delevingne conduce in topul The Hollywood Reporter al celor mai populari actori pe platformele de socializare Facebook, Instagram, Twitter, YouTube si Google Plus.

Topul celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Bucurestiul este unul dintre cele mai periculoase orase din Europa. Are 48 de intersectii unde anul trecut zeci de oameni - soferi, pasageri sau pietoni si-au pierdut viata sau au fost raniti in accidente.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )