Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cam Gigandet, star din Twilight, tata pentru a treia oara

Antena3 Antena3,
Cam Gigandet, star din Twilight, tata pentru a treia oara

Inca un vis implinit pentru Cam Gigandet. Actorul a devenit tata pentru a treia oara. Sotia starului din Twilight, Dominique Geisendorff, a adus pe lume o fetita, in cursull zilei de luni. continuă pe Antena3

Josh Hartnett a devenit tata pentru prima data

Vis implinit si pentru Josh Hartnett. Actorul a devenit pentru prima data tata, dupa ce partenera lui, Tamsin Egerton, a adus pe lume primul copil al cuplulu.

Mark Zuckerberg a devenit tata. Fondatorul Facebook isi doneaza 99% din actiunile sale pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tata, dupa ce sotia lui, doctorul Priscilla Chan, a nascut o fetita, care a primit numele Max. Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg si al sotiei sale, Priscilla, potrivit Mediafax.

Mark Zuckerberg si sotia vor folosi 99% din actiunile Facebook pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, co-fondator si director executiv al Facebook, a anuntat marti ca el si sotia lui vor folosi 99% din actiunile Facebook, care valoreaza 45 de miliarde de dolari, pentru acte de caritate, potrivit New York Times. Donatia va fi facuta pentru durata vietii noastre a anuntat Zuckerberg.

Dragnea, la Romania TV: Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna din partea PSD pentru Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi o varianta foarte buna pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

GALERIE FOTO. Studentii din Rusia, motive pentru care iubesc Romania: Hora, mai buna decat o ora de cardio

Zeci de studenti din Rusia au scris cate un motiv pentru care Romania merita sa fie apreciata, la initiativa Filialei ruse a Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )