Libnet.ro
UNICEF

06:45

Camera Deputatilor a adoptat OUG privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Camera Deputatilor a adoptat OUG privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii la plata acestei taxe sau se afla in. continuă pe Wall-Street Ro

Camera Deputatilor a adoptat ordonata de urgenta privind plata defalcata a TVA

Camera Deputatilor a adoptat miercuri ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA cu mai multe modificari, printre care si faptul ca masura este obligatorie pentru companiile care au datorii.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Dezbaterea OUG privind split TVA, amanata cu o zi

Camera Deputatilor a decis, astazi, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA.

Split TVA a fost adoptata de Camera Deputatilor. Proiectul de lege merge la Iohannis pentru promulgare

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind plata defalcata a TVA, in forma modificata, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa fie trimisa la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Camera Deputatilor a adoptat tarziu in noapte ultima parte din pachetul de modificari la legile justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat pe articole miercuri, 13 decembrie, dupa ora 20. 00, legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Este ultima lege din parchetul legilor justitiei. Acum.

Legea privind functionarea CSM, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi pe articole Legea 317/2004 privind functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, urmand ca actul normativ sa ajunga la vot final inainte de a fi transmis Senatului, care este forul decizional in acest caz.

Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modifcarea Statutului magistratilor

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile.

Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modificarea Statutului magistratilor

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )