Libnet.ro
UNICEF

13:00

Camera Deputatilor a dat unda verde pentru ordonanta care acorda zile libere platite pentru parinti, in perioada suspendarii scolilor

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor a dat unda verde pentru ordonanta care acorda zile libere platite pentru parinti, in perioada suspendarii scolilor

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi ordonanta care acorda zile libere pentru parinti in cazul in care se limiteaza sau suspenda activitatile didactice. De asemenea, de zilele libere vor putea beneficia si parintii ai caror copii sufera de o boala cronica, chiar daca nu sunt suspendate cursurile. continuă pe Hotnews

Camera Deputatilor a votat: Zile libere platite unuia dintre parinti, in perioada suspendarii scolilor. Ce conditii trebuie indeplinite

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege care aproba o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, prin care parintii vor avea zile libere platite pentru a-si supraveghea copiii, in perioada in care.

Camera Deputatilor a votat pentru redeschiderea pietelor. Iohannis ia decizia finala. Ciolacu, catre PNL:V-ati batut joc de oameni!

Pietele in spatii inchise, targurile, balciurile, pietele mixte si volante, dar si talciocurile pot ramane deschise in perioada starii de alerta, cu respectarea masurilor de protectie sanitara, a decis azi Camera Deputatilor, dominata de majoritatea PSD. Amendamentul a fost depus de liderul PSD Marcel Ciolacu. Legea merge la Cotroceni pentru promulgare.

Petru Marginean, candidat PPU-SL la Camera Deputatilor: Producatorii din piete trebuie sa traiasca

Haos in piata centrala din Deva. Producatorii agricoli si proprietarii de mici afaceri sunt furiosi si spun ca nu stiu cum se vor descurca si din ce vor trai daca piata s-a inchis. Multi se tem ca la tarabele de afara se vor imbolnavi din cauza frigului. Candidatul umanistilor pentru Camera Deputatilor a fost in piata si s-a interesat de situatia micilor comercianti.

Vot decisiv in Camera Deputatilor: Pietele in spatii inchise isi pot continua activitatea in timpul starii de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, proiectul de lege care prevede, printre altele, ca pietele care functioneaza in spatii inchise pot ramane deschise in timpul starii de.

VIDEO Cearta in public intre seful cancelariei premierului Orban si presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor

Discutia in contradictoriu dintre Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, si Nicusor Halici, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, a plecat de la informatiile care au circulat in spatiul public privind inchiderea pietelor.

MAE: Restrictii pentru cei care calatoresc in Cehia incepand din aceasta noapte

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Cehe pentru persoanele care sosesc din state considerate drept zone rosii inclusiv Romania). Masurile vor intra in vigoare luni, la ora 00:00.

Premierul Orban, chemat sa dea explicatii la Camera Deputatilor: Sa nu aveti nicio emotie

Premierul Ludovic Orban a dat explicatii in Parlament, luni, dupa ce a fost chemat de grupul parlamentar PSD sa ofere clarificari asupra bugetului pe 2021: Nu vom creste taxele si impozitele!.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

Adrian Oros, replica pentru primarii care au criticat Guvernul: in starea de urgenta, ei au inchis pietele tocmai pentru a sabota masurile Executivului. Acum situatia e alta

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a remarcat ipocrizia unor primari care reproseaza acum Guvernului PNL inchiderea pietelor, desi ei au facut la fel in perioada starii de urgenta, desi nimeni nu le ceruse.

BIDEN, LA DELAWARE: Voi lucra la fel de mult pentru cei care nu m-au votat ca si pentru cei care m-au ales

Candidatul democrat la functia de presedinte Joe Biden a multumit alegatorilor americani pentru ca i-au acordat o victorie convingatoare si s-a angajat sa refaca sufletul Americii si fie un presedinte care uneste, nu care divide in discursul pronuntat sambata seara la Wilmington, Delaware, dupa ce presa a anuntat in cursul zilei victoria sa in scrutinul prezidential din 3 noiembrie, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )