Libnet.ro
UNICEF

00:07

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban merge in Parlament, la Ora prim-ministrului, pe tema bugetului pentru 2021

Ludovic Orban particia luni la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a prezenta stadiul elaborarii planului bugetului de stat si al asigurarilor sociale, pentru 2021. Sedinta este.

Premierul Ludovic Orban se prezinta luni in fata Parlamentului

Prim-ministrul Ludovic Orban este asteptat luni in Parlament la o dezbatere politica cu tema Stadiu.

VIDEO Orban, in Parlament: in constructia bugetara pe care o pregatim nu vom creste taxele si impozitele

Premierul Ludovic Orban a dat luni, explicatii deputatilor cu privire la elaborarea bugetului de stat pe 2021. Premierul i-a asigurat pe parlamentari ca Guvernul nu va introduce noi taxe si impozite in 2021. Totodata, Orban a subliniat ca nu intelege de ce a fost chemat in Parlament avand in vedere ca obligatia prezentarii bugetului, revine noului Guvern, la 15 zile dupa investire. Discursul premierului a generat noi atacuri politice din partea PSD, USR si UDMR.

LUDOVIC ORBAN: Din cate stiu, in octombrie s-au comandat 12.000 de fiole de Remdesivir, iar in noiembrie - 14.000

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca, din informatiile pe care le are, pentru luna noiembrie, autoritatile romane au comandat, in baza cotei contractate de la nivel european, 14. 000 de fiole de Remdesivir, medicament folosit in tratamentul impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de personalitati care ne arata faptul ca nu avem dreptul sa cedam in fata agresivitatii antisemitismului sau a oricaror forme de discriminare

Premierul Ludovic Orban a afirmat la evenimentul aniversar organizat de catre ambasada SUA, la implinirea varstei de 98 de ani de catre Iancu Zuckerman, supravietuitor al Holocaustului, ca este nevoie de exemple si de astfel de personalitati care sa arate, prin exemplul personal, ca nu avem dreptul sa cedam in fata oricaror forme de discriminare si antisemitismului.

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

Premierul Orban, chemat sa dea explicatii la Camera Deputatilor: Sa nu aveti nicio emotie

Premierul Ludovic Orban a dat explicatii in Parlament, luni, dupa ce a fost chemat de grupul parlamentar PSD sa ofere clarificari asupra bugetului pe 2021: Nu vom creste taxele si impozitele!.

Ludovic Orban, lovitura dura pentru milioane de romani. Ce piete se vor inchide si pentru cat timp: Acolo parca e o zona Zoster

Explozia cazurilor de COVID-19 a devenit din ce in ce mai sufocanta, iar autoritatile adopta masuri de restrictie dure in incercarea de a stopa raspandirea noului coronavirus. in cursul serii de ieri, premierul Ludovic Orban a transmis noile restrictii care vor fi introduse de saptamana viitoare. Printre acestea se numara inchiderea anumitor piete in toata .

Ludovic Orban, intrebat daca le poate promite romanilor ca rudele lor nu vor muri in asteptarea unui loc in spital: De aia ne luptam zi de zi Am spus ca e mai bine cu o masca din aceasta decat cu o masca de oxigen Doamne, fereste! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre evolutia epidemiei de COVID-19 la nivel national si raspunsul autoritatilor pentru combaterea crizei sanitare si a efectelor sale, context in care a fost intrebat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )