Libnet.ro
UNICEF

08:30

Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

România Liberă România Liberă,
Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru familiile victimelor, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a propus, la inceputul sedintei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru. El a spus ca a discutat cu staff-ul Camerei si va dona in numele Camerei o suma din fondul la dispozitia presedintelui fiecarei . continuă pe România Liberă

Guvernul pregateste masuri pentru familiile victimelor din Muntenegru si ia in calcul doliu national

Guvernul condus de Victor Ponta pregateste masuri prin care sa vina in ajutorul familiilor victimelor accidentului de autocar din Muntenegru si ia in calcul chiar si decretarea unei zile de doliu national,.

Gest de OMENIE! Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Politistii din Capitala doneaza sange pentru victimele accidentului din Muntenegru. Este un gest de solidaritate fata de romanii raniti si familiile lor indurerate. in aceasta dimineata si pompierii din.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Ce mesaj a transmis Traian Basescu pentru familiile victimelor.

Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante pentru familiile cetatenilor romani care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Redam mesajul integral: Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul accident rutier petrecut duminica in Muntenegru. Sunt alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere si imi exprim profunda compasiune pentru familiile .

Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru famil.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Mesajul lui Ponta pentru familiile victimelor.

Primul-ministru Victor Ponta a transmis, luni, intreaga sa compasiune catre familiile romanilor decedati in urma tragicului accident din Muntenegru si a dat asigurari ca autoritatile romane iau, in prezent, toate masurile necesare pentru sprijinirea celor raniti, informeaza Agerpres. De asemenea, Guvernul va intreprinde rapid toate verificarile necesare pentru a se constata daca firma implicata in organizarea transportului a respectat toate prevederile legale de siguranta. Regret enorm cele .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Clipe de groaza pentru rudele victimelor din autocarul groazei. Am trimis poze, pentru a fi identificati mai usor

Rudele victimelor tragicului accident din Muntenegru au trecut prin clipe de groaza. Au fost persoane care, imediat cum au aflat de nefericitul eveniment, au plecat spre locul in care autocarul cu romani a cazut in.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ponta: Familiile victimelor vor fi anuntate.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca procedurile de identificare a persoanelor decedate s-a incheiat, prin urmare familiile victimelor vor putea fi acum anuntate. Multumesc autoritatilor din Romania, ministerului Apararii, Sanatatii, politiei care se implica pentru a rezolva procedurile. In cursul zilei de azi vor i transportati in Romania, cu avioanele puse la dispozitie de ministerul Apararii, toti cei raniti. Sunt pregatite toate spitalele din Romania pentru primirea ranitilor si .

Amendamentul Chiuariu la Codul de Procedura Penala, discutat marti in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Plus amendamentul Iordache pentru eliminarea interceptarilor din dosarele de coruptie, obtinute prin mandate de siguranta nationala

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor are pe ordinea de zi de marti amendamente la noul Cod de Procedura Penala. Printre acestea se numara si amendamentul depus de liberalul Tudor Chiuariu prin care atributiile judecatorului de camera preliminara sunt extinse, adica judecatorul de camera ar putea dispune daca trimite sau nu pe cineva in judecata, si nu procurorul, ca pana acum. Amendamentul a fost adoptat deja de Senat, dar senatorul PSD Toni Grebla a declarat la momentul respectiv ca prevederea este excesiva. Surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca liderii USL vor discuta in sedinta de marti daca sprijina aceasta initiativa cu potential de controversa publica. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea evolutia evenimentelor.

Guvernul a decretat doliu national pentru 26 iunie 2013, in memoria victimelor din Muntenegru

Ziua de 26 iunie 2013 a fost decretata zi de doliu national pentru victimele catastrofei din Muntenegru, a decis, marti, Guvernul. Hotararea privind declararea zilei de doliu national a fost aprobata marti, in .

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )