Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Antena3 Antena3,
Ajutor financiar pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru famil. continuă pe Antena3

Traian Basescu, alaturi de familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante familiilor cetatenilor romani care au murit in accidentul rutier petrecut in Muntenegru, seful statului roman multumind autoritatilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar si autoritatilor romane.

Tricolorul va fi arborat in berna de Ziua Drapelului National, dupa ce guvernul a decretat doliu national, in memoria victimelor accidentului din Muntenegru

Data de 26 iunie a fost declarata zi de doliu national, in memoria victimelor tragediei rutiere din Muntenegru, astfel incat tricolorul va fi arborat in berna chiar de Ziua Drapelului National.

Camera Deputatilor doneaza bani pentru familiile victimelor din Muntenegru.

Deputatii au tinut, marti, un moment de reculegere in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat ca va dona o suma din fondul Camerei pentru familiile victimelor, informeaza Mediafax. Valeriu Zgonea a propus, la inceputul sedintei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru. El a spus ca a discutat cu staff-ul Camerei si va dona in numele Camerei o suma din fondul la dispozitia presedintelui fiecarei .

VIDEO Guvernul va propune zi de doliu national, miercuri, in memoria victimelor accidentului din Muntenegru, in care au murit 18 romani

Guvernul va propune zi de doliu national miercuri, 26 iunie, in memoria victimelor accidentului rutier de duminica seara, in Podgorica, Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 cetateni romani, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Unde se poate dona sange pentru victimele accidentului din Muntenegru

Persoanele care doresc sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, informeaza Ministerul Sanatatii intr-un c.

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat repede in cazul accidentului din Muntenegru.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, aflat la Podgorita, a declarat, luni seara, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, informeaza Mediafax. Corlatean a fost intrebat, intr-o interventie la Digi Tv, ce raspunde acuzatiilor la adresa vitezei de reactie a autoritatilor romane in cazul accidentului din Muntenegru. In Romania intotdeauna vor exista voci .

Parchetul General deschide o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General va face o ancheta in cazul accidentului din Muntenegru, sesizandu-se din oficiu pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al institutiei, Simona Frolu.

Corlatean: Autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru

Titus Corlatean, minstrul de Externe, a sustinut, ieri, ca autoritatile romane s-au miscat foarte repede in cazul accidentului din Muntenegru si au comunicat atunci cand au avut informatia certificata de autoritatile din Muntenegru, conform surselor de presa.

Sa merg la Biserica, aceasta este dorinta unei supravietuitoare a accidentului din Muntenegru

Vreau sa merg la Biserica, sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa traiesc, a afirmat una dintre supravietuitoarele accidentului din Muntenegru, intr-un interviu acordat lui Mihai Gadea, pentru.

Marturie CUTREMURATOARE. Un supravietuitor al accidentului din Muntenegru: Am inceput sa ...

Florin Dorobat, unul dintre romanii care a supravietuit accidentului din Muntenegru, in care un autocar plin cu turisti s-a prabusit intr-o prapastie, a declarat intr-o interventie telefonica la Pro TV, ca soferul s-a angajat intr-o depasire riscanta, care a dus la caderea de pe pod a autoturismului. Eu ma simt relativ bine, ceilalti sunt mult mai rau. Am lovituri destul de puternice pe corp, dar nu cu efecte majore. Am doar cateva zgarieturi, eu am cazut din autocar in timp ce se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )