Libnet.ro
UNICEF

07:30

Camera Deputatilor a vacantat functia de secretar, ca urmare a demisiei Olgutei Vasilescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a vacantat functia de secretar, ca urmare a demisiei Olgutei Vasilescu

Camera Deputatilor a vacantat, astazi, un loc de secretar al acestui for, ca urmare a demisiei Olgutei Vasilescu din aceasta functie. continuă pe Ziarul Bursa

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

Camera Deputatilor: Membrilor Consiliului ASF care nu domiciliaza in Bucuresti li se vor deconta cheltuielile cu locuinta, cazare, diurna

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect care prevede, printre altele, ca membrii Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara care nu domiciliaza in Bucuresti vor beneficia de decontarea cheltuielilor cu locuinta de serviciu, cazare, diurna si transport, informeaza Agerpres.

Camera Deputatilor a adoptat decizional proiectul prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazul violentei domestice

Camera Deputatilor a adoptat, marti, decizional, proiectul de lege prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica, iar impacarea partlilor nu mai inlatura.

Urmarirea penala din oficiu in cazul violentei domestice, adoptata in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat azi, decizional, proiectul de lege prin care urmarirea penala poate fi declansata din oficiu in cazurile de violenta domestica, iar impacarea partllor nu mai inlatura raspunderea penala. Proiectul de lege a fost initiat de catre deputata PNL Adriana Saftoiu, iar legea merge la promulgare.

Focar de coronavirus la Camera Deputatilor: 11 angajati au COVID-19

Camera Deputatilor a anuntat ca sunt inregistrate 11 cazuri de infectare cu COVID-19 in randul angajatilor.

Camera Deputatilor a adoptat decizional proiectului care prevede confiscarea extinsa a averilor, dupa o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare

Camera Deputatilor a adoptat marti, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede confiscarea extinsa a averilor, dupa o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de.

Camera Deputatilor dezbate proiectul care prevede acordarea unui stimulent financiar profesorilor in timpul starii de urgenta sau de alerta. Cand va avea loc votul final (VIDEO)

Salariile profesorilor intra din nou in atentia parlamentarilor. Proiectul PSD prin care profesorii ar urma sa primeasca 2. 000 de lei ca spor COVID-19 intra, marti, in dezbatere in Camera Deputatilor, care.

Alexandru Rafila ar putea candida pentru Camera Deputatilor, pe listele PSD Bucuresti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ar putea candida pe listele PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor, au.

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )