Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Hotnews Hotnews,
 Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament. continuă pe Hotnews

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Alexandru Rafila ar putea candida pentru Camera Deputatilor, pe listele PSD Bucuresti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ar putea candida pe listele PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor, au.

Eugen Tomac deschide lista PMP pentru Camera Deputatilor, iar Cristian Diaconescu pe cea pentru Senat la Bucuresti Tomac nu confirma, nici nu infirma o candidatura a Elenei Basescu pe lista de la Constanta

Anuntul privind validarea listelor de candidati pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie a fost facut, duminica dupa-amiaza, de Eugen Tomac, la finalul sedintei Colegiului National al PMP, potrivit news. ro. Presedintele executiv al PMP, Marius Pascan, va fi cap de lista in judetul Mures, a mai anuntat Tomac.

Orban a anuntat ca deschide lista PNL la Bucuresti pentru Camera Deputatilor Ce nume sunt pe listele liberalilor pentru parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca va deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor la Bucuresti. El a precizat ca liberalii vor depune listele cu semnaturi in 20 octombrie, iar pe 21 octombrie - listele cu candidati pentru alegerile parlamentare.

Ludovic Orban deschide lista pentru Camera Deputatilor la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi primul pe lista electorala pentru Camera Deputatilor in c.

Vrancea: Ministrul Ion Stefan deschide lista judeteana a PNL de candidati pentru Camera Deputatilor

Biroul Politic Judetean al PNL Vrancea a definitivat, vineri, lista candidatilor pentru alegerile parlamentare, iar ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, ocupa prima pozitia pentru Camera Deputatilor, in timp ce medicul Raluca Gabriela Ioan este prima pe lista pentru Senat, potrivit Mediafax.

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

Gabriela Firea: Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, vineri, la sediul PSD, ca va deschide lista social-democratilor de la Senatul Romaniei pentru alegerile parlamentare. Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei, asa cum a anunta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )