Libnet.ro
UNICEF

11:45

Campania de vaccinare anti-Covid: 167.612 persoane vaccinate pana acum in tara noastra

Hotnews Hotnews,
 Campania de vaccinare anti-Covid: 167.612 persoane vaccinate pana acum in tara noastra

344 de angajati din spitale au fost vaccinati in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 167. 612, a informat joi Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare pe 27 decembrie), s-au inregistrat 593 de reactii adverse comune si minore, 49 dintre acestea raportate in ultimele 24 de ore. continuă pe Hotnews

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 13.821 de cadre medicale vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate pana acum - 154.268

821 de angajati din spitale au fost vaccinati in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 154. 268, a informat miercuri Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare pe 27 decembrie), s-au inregistrat 544 de reactii adverse comune si minore, 60 dintre acestea raportate in ultimele 24 de ore.

Aproape 14.000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Numarul total al persoanelor vaccinate pana acum este de 154.268

In ultimele 24 de ore au fost vaccinate aproape 14. 000 de cadre medicale, numarul total fiind de 154. Potrivit CNCAV, datele puse la dispozitie de catre Institutul National de Sanatate Publica, prin.

Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca in Romania ar putea fi vaccinate pana la 2,5 milioane de persoane in etapa a doua a campaniei de imunizare.

Peste 15.000 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 in Romania, in ultimele 24 de ore: Peste 140.000 de romani au fost vaccinati de la inceputul campaniei

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19CNCAV) anunta marti seara ca, de la inceputul campaniei nationale de vaccinare si pana acum, in Romania au fost.

VALERIU GHEORGHITA: in Romania au fost vaccinate, pana in prezent, 134.000 de persoane, fiind inregistrate 468 de reactii adverse

In Romania au fost vaccinate, pana in prezent, 134. 000 de persoane, fiind inregistrate 468 de reactii adverse, a declarat seful campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, conform Agerpres.

CITU: Obiectivul meu este de a avea 10,4 milioane de persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu a reiterat miercuri ca vaccinarea anti-COVID merge bine pana acum, subliniind ca obiectivul sau este de avea, la nivelul lunii septembrie, 10,4 milioane de persoane vaccinate.

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre vaccinare. Toate categoriile de persoane au de acum inainte acest drept

Pandemia de Covid-19 face ravagii in randul populatiei, astfel ca autoritatile competente iau masuri disperate. in urma cu putin timp, Vlad Voiculescu a facut anuntul referitor la vaccinarea populatiei impotriva gripei. Ministrul Sanatatii are in vedere eliminarea cat mai multor riscuri care ar putea agrava infectia cu Covid-19. Toata lumea va avea acces la vaccinul .

Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana acum. Ce reactii adverse au avut

Numarul persoanelor vaccinate impotriva noului coronavirus cu vaccinul Pfizer BioNTech pentru ultimele 24 de ore pana la data de 10 ianuarie 2021) este de 5. 993, conform datelor care sunt puse la dispozitia CNCAV de catre INS- Institutul National de Sanatate Publica, prin aplicatia Registrul Electronic National al Vaccinarilor RENV). Cati romani s-au vaccinat anti-covid pana .

Razboiul Oana Zavoranu vs influencere. Cine a castigat pana acum!

Razboiul online declarat de Oana Zavoranu influencerelor s-a mutat la tribunal. 5 dintre influencerele pe care vedeta le vorbeste de rau in ultima vreme i-au intentat acesteia proces. Iata despre cine este vorba si cine a castigat pana acum.

Klaus Iohannis explica adevaratul motiv pentru care nu s-a vaccinat pana acum

Klaus Iohannis a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, ca nu s-a vaccinat pana acum deoarece a fost luata decizia sa fie vaccinat mai intai personalul medical. Seful statului a precizat ca nu a dorit, nici el, nici premierul, sa dea impresia ca se baga in fata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )