Libnet.ro
UNICEF

09:15

Campania de vaccinare: platforma s-a gripat, iar pacientii s-au bulucit pana la lesin

Adevărul Adevărul,
Campania de vaccinare: platforma s-a gripat, iar pacientii s-au bulucit pana la lesin

Sute de persoane s-au inghesuit, luni, la doua mari centre de vaccinare din Bucuresti pentru a primi serul anti-COVID. Haosul a fost sporit de proasta functionare a platformei electronice, care a facut ca intregul proces sa se desfasoare cu incetinitorul. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila (PSD), despre campania de vaccinare: Platforma informatica a avut numeroase sincope inscrierea fara prioritizare a unui numar extrem de mare de persoane va impiedica accesul celor mai expusi (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a adus mai multe critici felului in care se deruleaza campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Printre altele, medicul a reclamat modul de realizare si functionare a platformei.

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme.

Vlad Voiculescu: Tocmai mi-am programat parintii pentru vaccinare. Platforma a functionat bine si e intuitiva

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de Facebook ca platforma pentru vaccinare functioneaza bine si ca el tocmai si-a programat parintii. Ministrul recunoaste ca au fost erori si vor mai fi, dar asigura ca acestea se vor remedia. Acesta atrage atentia ca nu sunt doze de vaccin la discretie si ca persoanele in varsta au prioritate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )