Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campanie de dezinformare si manipulare privind alegerile din Republica Moldova: Facebook a sters mai multe conturi. Guvernul de la Chisinau ar fi implicati

B1 B1,
Campanie de dezinformare si manipulare privind alegerile din Republica Moldova: Facebook a sters mai multe conturi. Guvernul de la Chisinau ar fi implicati

Alegerile legislative din Republica Moldova se bucura de aceleasi practici de raspandire de informatii false si de materiale de propaganda si manipulare cum au fost si in cadrul altor scrutine importante din. continuă pe B1

Campanie de dezinformare si manipulare privind alegerile din Republica Moldova: Facebook a sters mai multe conturi. Guvernul de la Chisinau ar fi implicati (FOTO)

Alegerile legislative din Republica Moldova se bucura de aceleasi practici de raspandire de informatii false si de materiale de propaganda si manipulare cum au fost si in cadrul altor scrutine importante din.

Reuters: Alegerile parlamentare din Republica Moldova vor intari clijavul dintre Est si Vest. Politicienii din prim-plan se bucura de aceasta situatie

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc pe 24 februarie 2019, ar putea genera un Parlament difuz, intarind clivajul dintre fortele pro-ruse si cele pro-occidentale, intr-o vreme in care.

Ipocrizie la nivel inalt! Ministerul de Externe din Rusia il acuza pe ambasadorul american de implicare in alegerile din Republica Moldova, dar uita de propaganda facuta de Vladimir Putin

Alegerile din Republica Moldova sunt atent urmarite de catre oficiali de cel mai inalt nivel de la Moscova care spera sa obtina un Parlament extrem de apropiat de interesele lor, dupa ce au reusit sa aiba din.

Putin si Dodon se implica in alegerile din Republica Moldova. Calendare cu imaginea celor doi, precum si alte materiale de promovare distribuite votantilor din Transnistria (FOTO)

Propaganda rusa isi face simtita prezenta in Transnistria, in plina campanie electorala. Calendare cu imaginea presedintelui Igor Dodon si a liderului rus Vladimir Putin sunt distribuite.

Putin si Dodon se implica in alegerile din Republica Moldova. Calendare cu imaginea celor doi, distribuite votantilor din Transnistria (FOTO)

Propaganda rusa isi face simtita prezenta in Transnistria, in plina campanie electorala. Calendare cu imaginea presedintelui Igor Dodon si a liderului rus Vladimir Putin sunt distribuite.

Prinsi cu sute de pachete de tigari de contrabanda in portbagaj. O parte dintre acestea provin din Republica Moldova

Doi barbati, de 35 si 44 de ani, sunt cercetati pentru contrabanda, dupa ce politistii au descoperit, in urma unui control de rutina in trafic, ca acestia transportau cu un autovehicul tigari neaccizate sau purtand timbre de acciza din Republica Moldova, pe care urmau sa le comercializeze in Galati.

Facebook a eliminat zeci de conturi si pagini false din Republica Moldova! in scandal ar fi implicati si angajati ai Guvernului de la Chisinau

Facebook anunta ca a sters 168 de profiluri si 28 de pagini, dar si opt conturi de Instagram, care erau suspectate ca ar fi coordonat comportament neautentic ce vizau persoane din Moldova, potrivit.

Facebook a eliminat mai multe conturi care raspndeau informatii false n Republica Moldova. Compania banuieste ca si membri ai guvernului ar fi implicati n activitatile dubioase

Facebook a anuntat ca a eliminat 168 de conturi, 28 de pagini si alte opt pagini de Instagram care raspandeau diverse tipuri de informatii false si faceau propaganda in Republica Moldova. Printre exemplele date de Facebook se numara intoxicari legate de scandalul pilotilor basarabeni aflati la Moscova. Anuntul vine cu zece zile inainte de alegerile parlamentare. Desi cei responsabili de aceste activitati au incercat sa-si ascunda identitatea, evaluarea facuta manual de noi arata ca o parte din activitati pot fi legate de angajati ai guvernului din Moldova, spune Facebook.

Moscova acuza Washingtonul ca se implica in alegerile din Moldova: Nu am vrea sa se repete experimentul din Libia sau Irak

Ministerul de Externe de la Moscova a emis un comentariu pe subiectul alegerilor parlamentare de la Chisinau, din 24 februarie curent, in care acuza Statele Unite ca se implica in procesul electoral din Republica Moldova.

Descoperire socanta intr-o casa. Si-a gasit ambii parinti morti. Mama lui era spanzurata de pat

Un barbat din satul Putinesti, raionul Floresti, din Republica Moldova, a facut o descoperire macabra duminica. Cand a intrat in casa parintilor lui, care locuiau in aceeasi curte cu el, i-a gasit pe ambii.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )