Libnet.ro
UNICEF

14:01

Facebook a eliminat mai multe conturi care raspndeau informatii false n Republica Moldova. Compania banuieste ca si membri ai guvernului ar fi implicati n activitatile dubioase

Hotnews Hotnews,
 Facebook a eliminat mai multe conturi care raspndeau informatii false n Republica Moldova. Compania banuieste ca si membri ai guvernului ar fi implicati n activitatile dubioase

Facebook a anuntat ca a eliminat 168 de conturi, 28 de pagini si alte opt pagini de Instagram care raspandeau diverse tipuri de informatii false si faceau propaganda in Republica Moldova. Printre exemplele date de Facebook se numara intoxicari legate de scandalul pilotilor basarabeni aflati la Moscova. Anuntul vine cu zece zile inainte de alegerile parlamentare. Desi cei responsabili de aceste activitati au incercat sa-si ascunda identitatea, evaluarea facuta manual de noi arata ca o parte din activitati pot fi legate de angajati ai guvernului din Moldova, spune Facebook. continuă pe Hotnews

Facebook a eliminat mai multe conturi ce raspandeau informatii false in Moldova. in activitatile dubioase ar fi fost implicati si angajati ai Guvernului de la Chisinau

Facebook a anuntat ca a eliminat 168 de conturi, 28 de pagini si alte opt pagini de Instagram care raspandeau diverse tipuri de informatii false si faceau propaganda in Republica Moldova, transmite hotnews. ro.

Maia Sandu cere excluderea PDM din cursa electorala, dupa ce Facebook a sters mai multe conturi ce raspandeau informatii false

Lidera PAS, Maia Sandu, vede o legatura directa intre cele peste 160 de conturi false, despre care compania a anuntat ca au fost sterse pentru raspandirea informatiilor false, si PDM. Maia Sandu sustine ca formatiunea condusa de Vlad Plahotniuc trebuie exclusa din cursa electorala pentru folosirea banilor nedeclarati.

Reactia Guvernului de la Chisinau cu privire la angajatii institutiei care ar fi administrat conturi false pe Facebook

Guvernul de la Chisinau a comunicat ca din bugetul de stat sunt achitati peste 200 de mii de angajati si ca Executivul nu verifica activitatea pe conturile private de pe retelele sociale ale angajatilor sai. Reactia vine dupa ce Facebook a anuntat ca a inchis mai multe conturi care raspandeau informatii false si care ar fi fost administrate de angajati ai Guvernului.

Campanie de dezinformare si manipulare privind alegerile din Republica Moldova: Facebook a sters mai multe conturi. Guvernul de la Chisinau ar fi implicati

Alegerile legislative din Republica Moldova se bucura de aceleasi practici de raspandire de informatii false si de materiale de propaganda si manipulare cum au fost si in cadrul altor scrutine importante din.

Campanie de dezinformare si manipulare privind alegerile din Republica Moldova: Facebook a sters mai multe conturi. Guvernul de la Chisinau ar fi implicati (FOTO)

Alegerile legislative din Republica Moldova se bucura de aceleasi practici de raspandire de informatii false si de materiale de propaganda si manipulare cum au fost si in cadrul altor scrutine importante din.

Care sunt tarile cu cele mai multe casatorii din UE. Romnia este n top

Noile statistici publicate de Eurostat pentru Ziua indragostitilor au dezvaluit care dintre tarile Uniunii Europene au cele mai mari rate de casatorie, scrie Euronews. Lituania a inregistrat cele mai multe casatorii la mia de persoane 7,5) in 2017, iar Romania e pe locul doi cu 7,3.

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime

Un violator in serie din Suceava a fost prins dupa aproape cinci luni in care a facut mai multe victime. Ultimul caz i-a socat chiar si pe anchetatori. Barbatul a violat o tanara pe care a abordat-o chiar.

Stirile ProTV: Mai multe companii din vestul tarii si-au anuntat retragerea din Romnia. O lovitura grea

2019 a venit cu vesti proaste pentru economie, dar si pentru mii de angajati. Mai multe companii multinationale care activau in vestul tarii si-au anuntat retragerea din Romania, drept urmare cei care lucrau acolo trebuie sa isi caute de lucru.

Mai multe fabrici din zona Arad isi inchid portile si se muta in Ungaria

Inca o fabrica din Romania si-a inchis recent portile, preferand concedierea angajatilor, desi avea afaceri infloritoare, de peste 200 milioane de lei, din care peste 7 milioane de lei au fost profit. PotrivitnewsAr. ro mai multe companii mari din zonele industriale Arad si Curtici) au de gand sa-si mute liniile de productie in Ungaria sau Macedonia, peste 5. 000 de angajati urmand sa fie disponibilizati.

Iubita italianului cu opt clase care a operat la mai multe clinici: Nu conteaza daca a facut sau nu interventii. Este un doctor foarte bun

Italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, le-a cerut miercuri magistratilor sa fie plasat sub control judiciar, spunand ca regreta tot ce a facut, a precizat avocatul acestuia, subliniind ca Matteo Politi a incheiat un contract de mediere pentru fapta de inselaciune, deoarece este dispus sa se impace cu victimele. De asemenea, iubita italianului a spus ca are deplina incredere in el si ca este un doctor foarte bun.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )