Libnet.ro
UNICEF

08:01

Campanie pentru reconstructia Palatului Episcopal din Oradea

Antena3 Antena3,
Campanie pentru reconstructia Palatului Episcopal din Oradea

Primaria Oradea se implica financiar in reconstructia Palatului Episcopal, a anuntat viceprimarul orasului. Totodata, municipalitatea impreuna Episcopia Greco Catolica va deschide un cont in care vor. continuă pe Antena3

GALERIE FOTO Imaginidin interiorul Palatului Episcopal din Oradea, monumentul de patrimoniu afectat de incendiu smbata seara

Prefectura Bihor a postat luni pe pagina sa deFacebookimagini din interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul de sambata seara in care aproximativ 1. 300 de metri patrati au fost afectati.

Primaria Oradea anunta ca va strnge bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic

Primaria Oradea anunta ca va strange bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic, puternic afectat de incendiul izbuznit sambata seara. Incendiul a fost stins dupa aproape 3 ore si au intervenit peste 100 de pompieri.

Episcopia Greco-Catolica Oradea a deschis conturi pentru cei care doresc sa doneze pentru reconstruirea Palatului Episcopal

Episcopia Greco-Catolica de Oradea a deschis conturi speciale pentru reconstruirea Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, la Banca Transilvania, dupa incendiul de sambata spre duminica in care aproximativ 1. 300 de metri patrati ai monumentului de patrimoniu au fost afectati.

UPDATE VIDEO Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea, monument de patrimoniu, distrus de un incendiu de proportii

Un incendiu de proportii a izbucnit sambata seara la cladirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea. Peste 100 de pompieri au intervenit pentru stingerea flacarilor. Incendiul a fost lichidat dupa miezul noptii. Nu s-au inregistrat victime. Palatul Episcopal, situat in Piata Unirii din Oradea, este o cladire de patrimoniu a orasului, considerata o bijuterie arhitectonica si o cladire simbol pentru romanii ardeleni. Fatada si acoperisul cladirii au fost recent renovate cu milioane de euro.

Primele imagini cu interiorul Palatului Episcopal, dupa incendiul de sambata

Institutia Prefectului Bihor a postat luni, pe pagina proprie de Facebook, primele imagini din interiorul Palatului Episcopal, de dupa incendiul din seara zilei de 25 august 2018. in prezent, cladirea.

Politia Bihor s-a autosesizat n cazul incendiului de la Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Politistii bihoreni s-au autosesizat cu privire la savarsirea infractiunii de distrugere in cazul incendiului de la Palatul Episcopal Greco-Catolic din Oradea, cercetarile fiind facute sub coordarea procurorilor, informeaza Mediafax. Imobilul nu avea asigurare pentru incendiu.

UPDATE VIDEO Incendiu de proportii n Oradea. Palatul Episcopal, cladire de patrimoniu, cuprins de flacari. Zeci de pompieri intervin; nu sunt victime

Un incendiu de proportii a izbucnit sambata seara la cladirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fata locului. 50 - Autoritatile locale anunta ca incendiul a fost localizat si nu s-a extins la cladirile din jur. Nu exista victime umane, a informat prefectul.

Episcopia din Oradea a ars. Imaginile bizare care pot rasturna ancheta

Palatul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, din Piata Unirii, a fost cuprins de flacari sambata seara, aproape de ora 22. 00, focul izbucnind la acoperisul cladirii. Dupa o jumatate de ora, intregul.

Reportaj in Tabara Meseriasilor: Prima statie solara pentru incarcarea dispozitivelor electrice din Brasov, construita de viitorii electricieni

E-lectron, prima statie solara pentru incarcarea dispozitivelor electrice de transport din Brasov a fost construita de 60 de elevi din Gorj, sub indrumarea mentorilor de la EFdeN, in cadrul Taberei Meseriasilor din Tara lui Andrei. Super.

Lovitura naucitoare pentru ISIS. Seful gruparii din Afganistan a fost ucis

Seful gruparii Statul Islamic SI) din Afganistan, Abu Saad Erhabi, a fost ucis sambata noaptea in cursul unei operatiuni in provincia estica Nangarhar, au comunicat duminica autoritatile, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )