Libnet.ro
UNICEF

06:15

Campioana en-titre Australian Open, eliminata de o sportiva din afara Top50: Cori Gauff, victorii pe linie, la doar 15 ani

Adevărul Adevărul,
Campioana en-titre Australian Open, eliminata de o sportiva din afara Top50: Cori Gauff, victorii pe linie, la doar 15 ani

Castigatoarea trofeului, din anul 2019, Naomi Osaka a parasit competitia de la Australian Open, vineri, dupa o infrangere categorica, suferita in fata lui Cori Gauff. continuă pe Adevărul

Serena Williams merge ceas la Australian Open. Revenire fabuloasa din partea Carolinei Wozniacki

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat in turul al treilea dupa o victorie fara emotii.

Naomi Osaka, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am mentalitate de campioana

Naomi Osaka, detinatoarea trofeului de la Australian Open, a parasit turneul inca din turul al treilea, fiind eliminata de Cori Gauff. Dupa infrangerea suferita in fata jucatoarei de 15 ani, japoneza a declarat ca inca nu are mentalitate de campioana.

Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

La cei 15 ani ai sai Cori Gauff din Statele Unite a eliminat-o din competitie la Australian Open pe Naomi Osaka, a 3-a favorita si detinatoarea trofeului.

Prima mare surpriza de pe panoul feminin de la Australian Open. Cea mai titrata tenismena din competitie, rivala Simonei Halep, a fost eliminata in turul III (VIDEO)

Simona Halep nu joaca vineri, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa primeasca o veste buna. De sapte ori castigatoare de Australian Open, Serena Williams a fost eliminata in turul III de Qiang Wang, la.

VIDEO Surpriza de proportii: Serena Williams, eliminata in turul trei de la Australian Open

De sapte ori castigatoare la Melbourne, Serena Williams a incheiat socotelile cu editia din acest an de la Australian Open, americanca fiind eliminata in turul trei de chinezoaica Wang Qiang, scor 6-4, 6-72), 7-5.

Australian Open: Irina Begu, eliminata si la dublu de la Melbourne

Perechea Irina BeguKristyna Pliskova RomaniaCehia) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

Australian Open: Zi buna pentru favorite - Jelena Ostapenko, eliminata in turul al doilea

Ziua a patra de la Melbourne a venit fara surprize cel putin in prima parte a ei - sesiunea de zi), favoritele facand pasul spre turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Printre jucatoarele care si-au luat adio, joi, de la Australian Open se numara si Jelena Ostapenko.

Sorana, meci sufocant la Australian Open: Cirstea a fost eliminata de un copil de 15 ani!

Cine a ratat duelul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA), in zorile zilei de miercuri, in turul II de la Australian Open, are ce regreta!.

Australian Open: Kiki Bertens, prea puternica pentru Irina Begu - Romanca, eliminata in primul tur

Irina Begu 105 WTA) nu a avut prea multe sanse in fata olandezei Kiki Bertens 10 WTA), cap de serie numarul 9, in runda inaugurala de la Australian Open. Romanca a fost invinsa dupa o ora si 15 minute de joc, scor 6-1, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )