Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sorana, meci sufocant la Australian Open: Cirstea a fost eliminata de un copil de 15 ani!

Adevărul Adevărul,
Sorana, meci sufocant la Australian Open: Cirstea a fost eliminata de un copil de 15 ani!

Cine a ratat duelul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA), in zorile zilei de miercuri, in turul II de la Australian Open, are ce regreta!. continuă pe Adevărul

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

VIDEO Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al Australian Open; Cori Gauff s-a impus dupa doua ore si sase minute

Sorana Cirstea 74 WTA) a fost eliminata dramatic de americanca de 15 ani Cori Gauff 67 WTA), miercuri dimineata, in turul secund de la Australian Open. Romania a ramas cu o singura reprezentanta pe tabloul principal feminin de simplu, Simona Halep.

incep surprizele la Australian Open. Sloane Stephens, eliminata in primul tur

Americanca Sloane Stephens, locul 27 WTA si cap de serie numarul 24, a fost invinsa, luni, cu scorul.

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Venita din calificari, Monica Niculescu 129 WTA) a inceput promitator partida cu Alize Cornet 61 WTA), a codus cu 4-0 si si-a adjudecat pana la urma primul set cu 7-5. Frantuzoaica a avut insa o revenire spectaculoasa si s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-0.

Irina Begu eliminata in primul tur

Pentru Irina Begu aventura in proba de simplu la Australian Open 2020 s-a incheiat rapid.

Simona Halep s-a tinut de glume dupa primul meci la Australian Open

Luata la intreberi de fostul mare jucator spaniol Alex Corretja n. r. - reporter special pentru Eurosport), Simona Halep a avut ragaz sa-si afiseze zambetul larg.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

Cirstea livreaza prima surpriza la Australian Open 2020! Sorana e la a treia lovitura a carierei la Melbourne

Sorana Cirstea a debutat cu victorie la Australian Open 2020, reusind sa o invinga cu 6-2, 7-65) pe Barbora Strycova, cap de serie 32 la primul turneu de Mare Slem al anului. Romanca s-a calificat, astfel, in turul secund, acolo unde va infrunta invingatoarea celui mai intrigant meci al primei zile de intreceri de la Antipozi: Venus Williams 39 ani) sau Cori Gauff.

Simona Halep, ultima romanca ramasa in picioare la Australian Open. Sorana Cirstea a parasit competitia, miercuri dimineata, dupa ce a fost batuta de o jucatoare cu jumatatea varstei ei

Sorana Cirstea, locul 74 WTA, a pierdut partida cu Cori Gauff, 67 WTA, din primul tur de la Australian Open, astfel ca Simona Halep a ramas ultima romanca din competitie. Sorana 29 de ani) a castigat.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )