Libnet.ro
UNICEF

00:07

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Programul complet al celor opt grupe

Antena3 Antena3,
Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Programul complet al celor opt grupe

Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Campionatul Mondial de Fotbal 2018 va debuta, joi, 14 iunie cu partida din Grupa A dintre tara gazda, Rusia, si Arabia Saudita, programata sa inceapa de la ora 18:00 ora. continuă pe Antena3

Orgie de 24 de ore cu 30 de prostituate pentru fotbalistii din nationala Mexicului inainte de Campionatul Mondial (FOTO)

Noua fotbalisti din nationala de fotbal a Mexicului au ales o metoda inedita de a se pregati pentru Campionatul Mondial din Rusia ce va incepe in 10 zile. Conform presei mexicane, acestia au luat parte la o.

Fotbalistii mexicani, orgie de 24 ore cu 30 de prostituate nainte de plecarea la Campionatul Mondial - presa

Presa mexicana a scris despre o orgie de 24 de ore la care au luat parte noua jucatori ai echipei nationale si 30 de prostituate, inainte de plecarea in Rusia, pentru Cupa Mondiala, informeaza AFP, citata de news. ro.

Roland Garros: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua luni - Programul complet al zilei

Simona Halep 1 WTA) si Elise Mertens 16 WTA) vor deschide ziua de tenis pe arena Philippe-Chatrier, miza confruntarii fiind calificarea in sferturile de finala de la Roland Garros. Partida va incepe la ora 12:00 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro. Tot luni, de la aceeasi ora, Mihaela Buzarnescu si Irina Bara vor evolua in optimile probei de dublu.

Igor Dodon va participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia

Igor Dodon a anuntat ca joi, 14 iunie, va participa la deschiderea Campionatului Mondial din Rusia, la invitatia omolului sau rus, Vladimir Putin.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )