Libnet.ro
UNICEF

06:15

Igor Dodon va participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon va participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia

Igor Dodon a anuntat ca joi, 14 iunie, va participa la deschiderea Campionatului Mondial din Rusia, la invitatia omolului sau rus, Vladimir Putin. continuă pe Adevărul

Igor Dodon, acuzatii la adresa lui Andrei Nastase: A mers la incalcarea legislatiei doar pentru a invinge in alegeri

Presedintele Igor Dodon a dat de inteles ca noul primar ales al Chisinaului, Andrei Nastase, nu ar fi obtinut victoria in Capitala in cele mai corecte conditii. Seful statului l-a invinuit pe liderul PPDA ca a incalcat legislatia electorala doar pentru a-si atinge scopul - victoria in alegerile anticipate.

Igor Dodon: Ion Ceban va fi candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau si pentru alegerile din 2019

Igor Dodon a ramas satisfacut de prestatia lui Ion Ceban pe durata campaniei electorale pentru functia de primar de Chisinau si a anuntat ca acesta va ramane candidatul socialistilor la sefia Capitalei si pentru alegerile locale din 2019.

PAS: Sistemul electoral mixt cu un singur tur este un dar pentru Igor Dodon de la PDM

Prin aplicarea sistemului electoral mixt cu un singur tur exista riscul ca, dupa alegeri, Parlamentul sa nu mai reprezinte cetatenii si, in acest sens, un exemplu relevant il reprezinta alegerile locale din municipiul Chisinau. Este pozitia Partidului Actiune si Solidaritate. Potrivit PAS, sistemul mixt intr-un sigur tur este un dar de la PDM pentru Igor Dodon, pentru ca PSRM vor obtine majoritate constitutionala, transmite IPN.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Igor Dodon privind legea anti-propaganda

Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Igor Dodon, care a solicitat examinarea constitutionalitatii prevederilor legii de modificare a Codului Audiovizualului, prin care se interzice transmisia programelor de televiziune si radio cu continut informativ, informativ-analitic, militar si politic adin Federatia Rusa, transmite IPN.

Igor Dodon: Victoria lui Andrei Nastase ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta

Presedintele Igor Dodon e de parere ca pentru Andrei Nastase aceasta a fost o victorie a lui Pyrrhus, deoarece ii va dezvalui caracterul populist si incompetenta. Totodata, seful statului sustine ca functia de primar al Capitalei il va indeparta pe liderul PPDA de batalii politice mai importante pentru el.

VIDEO Igor Dodon: Astazi incepem o etapa noua pentru Capitala noastra

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a votat duminica, 3 iunie, pentru un primar profesionist, subliniind ca aceste alegeri sunt foarte importante pentru Chisinau.

VIDEO Igor Dodon: Astazi incepem o etapa noua pentru capitala noastra

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a votat duminica, 3 iunie, pentru un primar profesionist, subliniind ca aceste alegeri sunt foarte importante pentru Chisinau.

VIDEO Ion Ceban a demisionat din functia de purtator de cuvant al lui Igor Dodon: Ma gasiti la Primarie

Fostul candidat al socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a anuntat miercuri, 6 iunie, ca demisioneaza din functia de purtator de cuvant al presedintelui tarii, pentru a se concentra strict pe activitatea sa la Primarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )