Libnet.ro
UNICEF

17:45

Campionii Romaniei vor lupta in 2015 pe patru fronturi. Trei competitii interne si una internationala

Adevărul Adevărul,
Campionii Romaniei vor lupta in 2015 pe patru fronturi. Trei competitii interne si una internationala

Anul in care tocmai am intrat se anunta a fi unul extrem de interesant pentru campionii Romaniei la rugby, CSM Stiinta Baia Mare. Elevii antrenati de Eugen Apjok si Vasile Lucaci vor lupta pe patru fronturi, in trei competitiim interne si una internationala din care spera sa iasa cat mai bine. continuă pe Adevărul

Samsung va folosi sistemul de operare Tizen pe toate smart TV-urile ce vor fi lansate in 2015

Samsung se va concentra in 2015 pe sistemul de operare Tizen care va fi prezent pe toate noile sale modele de televizoare inteligente, spune compania care vrea sa promoveze propria platforma sofware si sa scada la maxim dependenta de Google Android. Tizen este un sistem pe baza de Linux creat impreuna cu Intel si se gaseste in prezent pe smartwatch-urile companiei, dar nu si pe telefoane. Modelele vor fi prezentate la targul CES Las Vegas care incepe pe 4 ianuarie,.

Ce proiecte se vor desfasura in 2015 in Dambovita si ce sume sunt puse la bataie

Daca 2014 a fost un an plin de momente tensionate, atat din punct de vedere politic, dar mai ales administrativ, 2015 se anunta cel putin la fe de provocator, atat pentru parlmentarii trimisi de damboviteni la Bucuresti sa le interesele, cat si pentru sefii institutiilor deconcentrate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )