Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand va fi adoptat bugetul Romaniei pe 2021. Anuntul premierului Florin Citu

B1 B1,
Cand va fi adoptat bugetul Romaniei pe 2021. Anuntul premierului Florin Citu

Premierul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul de buget mai intarzie un pic, pentru ca asteaptade la ministri proiectele de refome, in functie de care vor fi alocati banii in 2021. Am. continuă pe B1

Victor Costache, numit consilier onorific al premierului Florin Citu

Victor Costache a fost numit consilier onorific al premierului Florin Citu, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Potrivit documentului,activitatea lui Costache nu va fi.

Fostul ministrul a Sanatatii Victor Costache, noul consilier onorific al premierului Florin Citu

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Citu, functia nefiind remunerata.

Un post TV din Romania, schimbare majora la inceput de 2021. Anuntul momentului in media

Clever Media dadea o lovitura pe piata media, odata cu achizitionarea canalului Prima TV de la Cristian Burci. Grupul media este deja pepiata de ceva vreme, cu un portofoliu interesant de canale tv, cu tematici diferite. Prima TV s-a dorit a fi relansat, si astfel s-au adus nume grele in noua echipa a postului. Selly, .

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache, numit consilier onorific al premierului Florin Citu

Victor Costache, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ludovic Orban, a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Florin Citu, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial.

Incendiul de la Matei Bals. Prima reactiea premierului Florin Citu: De aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida

Prim-ministrul Florin Citu a transmis un mesaj in urma incendiului care a avut loc, vineri dimineata, la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, prin care anunta ca au fost luate toate masurile necesare pentru a stabiliza situatia, iar autoritatile au actionat eficient si rapid. Premierul a transmis si condoleante familiilor indoliate.

Cand cade Pastele in 2021 in calendarul ortodox si in cel catolic

Cand cade Pastele in 2021 in calendarul ortodox si in cel catolic? Sarbatorile pascale de anul trecut au fost ratate din cauza starii de urgenta, asadar romanii se intreaba cand cade Pastele ortodox si catolic in acest an, ca sa poata sa isi faca planuri din timp. Iata cand cade Pastele in 2021, potrivit acestei .

Premierul Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Cheltuielile care se duc catre sectorul public trebuie legate de reforma. Nu dau inapoi de la acest lucru

Premierul Florin Citu a vorbit luni depre adoptarea bugetului pe anul 2021, precizand ca, in acest an cheltuielile care se duc spre sectorul public vor fi legate de reforma si ca niciun ban nu va fi alocat daca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )