Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand va fi atins varful pandemiei in Romania. Raed Arafat: Calculul e facut luand in considerare respectarea masurilor

Antena3 Antena3,
Cand va fi atins varful pandemiei in Romania. Raed Arafat: Calculul e facut luand in considerare respectarea masurilor

Raed Arafat spune ca exista mai multe modele care indica cand va fi atins varful pandemiei de coronavirus in Romania. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Speram sa putem relaxa masurile in luna mai. Dar asta nu inseamna revenirea la normalitate, pana nu se gaseste vaccinul

Raed Arafat a declarat ca spera ca masurile de restrictie luate in contextul pandemiei de coronavirus sa fie relaxate in luna mai.

Raed Arafat: Starea de urgenta in Romania trebuie prelungita. Virusul nu va disparea

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca starea de urgenta trebuie prelungita in Romania si ca trebuie luate toate masurile pentru protejarea populatiei.

Raed Arafat afirma ca trebuie sa ajungem la convietuire cu acest virus, nu ai cum sa nu

Seful DSU, Raed Arafat, anunta ca in Romania epidemia de coronavirus va veni in valuri si ca o scade.

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

Raed Arafat: Numarul testelor a crescut si o sa ajungem la 8.000 pe zi

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat la Antena 3 ca numarul testelor pentru coronavirus a crescut si ca in curand se va ajunge la 8. 000 de teste pe zi.

Raed Arafat, indemn pentru romani inainte de Paste: Statul acasa e o regula in aceasta perioada

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, le-a atras atentia romanilor sa petreaca sarbatorile de Paste departe de cei dragi pentru a nu contribui la cresterea numarului de cazuri de coronavirus.

Raed Arafat trage un puternic semnal de alarma: Daca oamenii nu respecta regulile, riscam ca la Pastele viitor sa facem pomeni, nu sarbatori

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis un avertisment romanilor in contextul sarbatorilor pascale. Acesta a precizat joi intr-o interventie la digi24 ca romanii nu trebuie.

Raed Arafat: Daca oamenii merg in vizita, riscam ca la Pastele viitor sa facem pomeni

Raed Arafat a declarat ca romanii trebuie sa continue masurile de preventie.

Orban anunta cand este asteptat varful epidemiei in Romania: Urmeaza sa mentinem, o perioada de timp dupa varf, respectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a decarat, joi seara, ca varful epidemiei este estimat, in acest moment, in perioada 1-5 mai, dar prognozele nu sunt 100% sigure. Orban a afirmat ca, si dupa ce va trece varful pandemiei, masurile restrictive vor fi pastrate, iar revenirea la normalitate se va face treptat, cu acele activitati cu grad mic de risc.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o perioada in care nu am atins varful. Avem o raspandire comunitara cu zece focare, in care avem o transmitere accentuata a COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca in tara noastra nu a fost atins inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )