Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cand va avea loc urmatorul mare cutremur in Romania. Gheorghe Marmureanu a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Cand va avea loc urmatorul mare cutremur in Romania. Gheorghe Marmureanu a facut anuntul

Directorul onorific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Gheorghe Marmureanu, urmatorul mare cutremur. Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara. continuă pe Antena3

Cand va avea loc marele cutremur? Noua descoperire facuta de specialisti: Vrancea poate produce seisme de peste... (VIDEO)

Cutremurele de mica intensitate din ultima perioada ingrijoreaza romanii, care au ajuns sa se intrebe daca urmeaza un seism asemanator cu cel din 1977. Din lectia dureroasa de atunci, autoritatile spun.

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost.

Cat de pregatit este Bucurestiul pentru un mare cutremur. Autoritatile au publicat un nou ghid pentru populatie

In fiecare an, in preajma zilei de 4 martie, romanii isi imagineaza cu frica ce s-ar intampla in cazul producerii unui cutremur puternic, asemanator celui din 1977 7,2 grade pe scara Richter), care a luat peste 1. 500 de vieti si a avariat zeci de mii de cladiri. Realitatea sumbra ne arata ca inca nu suntem pregatiti sa facem fata unui astfel de seism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )