Libnet.ro
UNICEF

12:45

41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Antena3 Antena3,
41 ani de la cel mai mare cutremur din Romania. Dezvaluirile terifiante ale unei supravietuitoare. Am stat sub daramaturi patru ore

Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, a pus la pamant sau a avariat circa 35. 000 de locuinte in doar 56 de secunde, iar peste 700 de intreprinderi au fost. continuă pe Antena3

Adevarata supriza! Cine este cel mai bogat preot din Romania Nu este Preafericitul Daniel!

S-a aflat cine este cel mai instarit preot din Romania. Detine o afacere care produce anual milioane de euro. Nu, nu este vorba de Preafericitul Daniel. Afacerile si le-a inceput cand se afla inca pe.

Cand va avea loc urmatorul mare cutremur in Romania. Gheorghe Marmureanu a facut anuntul

Directorul onorific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Gheorghe Marmureanu, urmatorul mare cutremur. Pe 4 martie 1977, cel mai mare seism din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara.

Politikix. Cea mai mare cladire din Europa, sub asediul viscolului

A venit zapada la senatori si deputati, chiar in Parlamentul Romaniei. Casa Poporului, cea mai mare cladire din Europa, consuma energie cat un orasel cu o mie de locuitori, iar pentru asta, noi platim anual do.

Autoritatile cer alpinistilor de pe cel mai inalt varf din America de Nord sa-si impacheteze fecalele si sa le care pana jos

Alpinistilor din toata lumea ce vin sa se catere pe cel mai inalt munte din America de Nord li se va cere sa isi impacheteze fecalele si sa nu le lase pe munte pentru ca nu se descompun in ghetarul unde ajung, scrie Guardian. Padurarii Serviciului National al Parcurilor NPS) ce protejeaza spectaulosul Denali cunoscut anterior ca Muntele Mckinley) sunt ingijorati ca deseurile biologice afecteaza mediul.

Mamele celor mai cunoscute vedete din Romania

Este 1 martie si incepe saptamana in care femeile sunt rasfatate an de an cu cadouri si gesturi frumoasa, ocazie cu care vi le prezentam pe mamele celor mai cunoscute vedete din showbiz .

O AFRICANA ar putea PUNE MANA pe o bucata din ARDEAL! Este cel MAI MARE proces de retrocedare

Cel mai mari proces de retrocedare din Romania este judecatde catre o instanta din Cluj, care va trebui sa decida daca o suprafata uriasa, cuprinzand mai multe sate din Ardeal, trebuie sa intre in.

[P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum.

El este MISTERIOSUL fondator al FACEBOOK-ULUI CHINEZESC! A devenit cel mai bogat om din China cu o avere de

Ma Huateng, seful Tencent, o retea sociala considerata alternativa Facebook-ului, este cel mai bogat om din China. Averea acestuia a crescut de peste doua ori anul trecut, la 47 de miliarde de dolari. Huateng, .

Facebook opreste cel mai suparator experiment din ultimul deceniu, dupa ce numarul stirilor false a crescut

Facebook renunta la unul dintre cele mai suparatoare experimente din ultimul deceniu. in octombrie, Facebook a anuntat ca va face un test in sase tari Bolivia, Cambodgia, Guatemala, Serbia, Slovacia .

4 martie 1977, ziua care a zguduit Romania din temelii. Cutremurul s-a soldat cu 1.578 de morti

Pe 4 martie 1977, cel mai mare cutremur din Romania, cu magnitudinea de 7,3 grade pe scara Richter, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )