Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cand dragostea nu este de ajuns: 9 lucruri mai importante decat iubirea intr-o relatie

Adevărul Adevărul,
Cand dragostea nu este de ajuns: 9 lucruri mai importante decat iubirea intr-o relatie

Intr-o relatie, exista multe lucruri mai importante decat dragostea, atat de esentiale pentru legatura dintre doua persoane incat sentimentele de iubire, oricat de intense, nu pot compensa lipsa lor. continuă pe Adevărul

Google I/O 2016: cele mai importante anunturi din acest an

Realitatea Virtuala si Android N vor fi printre cele mai importante lucruri la Google I/O 2016. Mii de developeri vor lua parte in urmatoarele zile la Google I/O 2016, evenimentul anual organizat de catre gigantul din Mountain View. Ca de obicei, compania va face o serie de anunturi importante in legatura cu toate produsele sale.

Top 10: cele mai importante tranzactii din ultimul an. McDonalds, Ion Tiriac si Fondul Proprietatea sunt capetele de afis

Activitatea din piata de fuziuni si achizitii a urcat in ultimele 12 luni, in Romania fiind realizata luna trecuta si cea mai mare tranzactie din Europa Centrala si de Est. Fondul Proprietatea, omul de afaceri Ion Tiriac, McDonalds Romania si.

Cine este Max Verstappen, cel mai tanar castigator de cursa din istoria Formulei 1

Vedeti mai jos o scurta prezentare a olandezului Max Verstappen, pilotul care a castigat Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )