Libnet.ro
UNICEF

19:30

Top 10: cele mai importante tranzactii din ultimul an. McDonalds, Ion Tiriac si Fondul Proprietatea sunt capetele de afis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai importante tranzactii din ultimul an. McDonalds, Ion Tiriac si Fondul Proprietatea sunt capetele de afis

Activitatea din piata de fuziuni si achizitii a urcat in ultimele 12 luni, in Romania fiind realizata luna trecuta si cea mai mare tranzactie din Europa Centrala si de Est. Fondul Proprietatea, omul de afaceri Ion Tiriac, McDonalds Romania si. continuă pe Wall-Street Ro

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016 .

Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

SUV-urile sunt printre cele mai ravnite masini de pe piata. Ele reusesc sa satisfaca atat nevoile familistilor, cat si ale aventurierilor care stau in oras dar, din cand in c.

Top 3 cele mai bune plaje din Antalya

Pozitionata la poalele Muntilor Taurus si scaldata de valurile spumoase ale Mediteranei, Antalya este cea mai interesanta si dezvoltata statiune turceasca pe care o aleg in fiecare an mii de turisti. Daca .

Studiu: Agricultura romaneasca ar putea inregistra anul acesta cele mai bune rezultate din ultimul deceniu

Agricultura romaneasca ar putea inregistra anul acesta cele mai bune rezultate din ultimii zece ani, datorita vremii favorabile, cresterii investitiilor din agricultura, relansarii consumului, evolutii preturilor si dezvoltarii relatiilor de afaceri de la nivel regional.

FOTO. Steagul Romaniei a ajuns pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume

Trei alpinisti au reusit, duminica, sa duca steagul Romaniei pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume, Ama Dablam din Himalaya.

Cele mai importante meciuri de la Euro 2016 vor fi difuzate, in premiera, de Pro TV

23 de meciuri ale Campionatului European de Fotbal 2016, care va avea loc intre 10 iunie si 10 iulie, in Franta, vor fi difuzate, anul acesta, de Pro TV.

Giganti de care europenii nu prea au auzit - Top zece cele mai mai folosite aplicatii de chat pe plan mondial

Aplicatiile de mesagerie instant sunt la moda, iar Whatsapp si Facebook domina topul in care sunt insa prezente si nume putin cunoscute in Europa. precum QQ Mobile, WeChat si KakaoTalk. Si nu vorbim de cifre mici. In top nu se gaseste aplicatia care a fost multi ani sinonima ca mesajele pe internet, Yahoo Messenger care in vremurile bune avea peste 250 milioane de utilizatori.

Cele mai periculoase remedii din popor

Unele leacuri, inofensive la prima vedere, ne pot face mai mult rau decat bine. De aceea, e bine sa stii care sunt cele mai periculoase remedii din popor.

Ploile si relansarea consumului ar putea duce afacerile din agricultura la peste 24,5 miliarde de lei, facand din 2016 cel mai bun an din ultimul deceniu

Agricultura romaneasca ar putea inregistra in 2016 cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani, potrivit unei analize facute de analistii firmei Dekalb- firma controlata de concernul agro-alimentar Monsanto. Vremea favorabila din primavara, cresterea investitiilor in agricultura, relansarea consumului, evolutia preturilor si dezvoltarea relatiilor de afaceri la nivel regional converg catre concluzia ca business-ul din agricultura ar putea depasi in acest an 24,5 miliarde lei, cu peste 12 miliarde de lei peste nivelul de referinta din 2010.

Top 10 bancuri cu medici. De ce fuge un pacient din sala de operatie la indemnul asistentei Curaj, este o interventie usoara

La fel ca si alte categorii socio-profesionale, si medicii au constituit intotdeauna subiectul a numeroase bancuri. Iata cateva dintre cele mai reusite.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )