Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google I/O 2016: cele mai importante anunturi din acest an

Playtech Playtech,
Google I/O 2016: cele mai importante anunturi din acest an

Realitatea Virtuala si Android N vor fi printre cele mai importante lucruri la Google I/O 2016. Mii de developeri vor lua parte in urmatoarele zile la Google I/O 2016, evenimentul anual organizat de catre gigantul din Mountain View. Ca de obicei, compania va face o serie de anunturi importante in legatura cu toate produsele sale. continuă pe Playtech

Cele mai importante meciuri de la Euro 2016 vor fi difuzate, in premiera, de Pro TV

23 de meciuri ale Campionatului European de Fotbal 2016, care va avea loc intre 10 iunie si 10 iulie, in Franta, vor fi difuzate, anul acesta, de Pro TV.

Cele mai inspaimantatoare lucruri pe care le-ar putea face hackerii pe telefonul tau

Te-ai intrebat vreodata ce ar putea face hackerii pe telefonul tau in cazul in care acesta ar fi compromis? Dupa cum am spus de atatea ori, telefoanele mobile sunt printre cele mai importante lucruri pe care le detine un om in ziua de azi. insa cantitatea uriasa de informatii personale inclusa pe acestea le transforma, [].

Top 10: cele mai importante tranzactii din ultimul an. McDonalds, Ion Tiriac si Fondul Proprietatea sunt capetele de afis

Activitatea din piata de fuziuni si achizitii a urcat in ultimele 12 luni, in Romania fiind realizata luna trecuta si cea mai mare tranzactie din Europa Centrala si de Est. Fondul Proprietatea, omul de afaceri Ion Tiriac, McDonalds Romania si.

Ploile si relansarea consumului ar putea duce afacerile din agricultura la peste 24,5 miliarde de lei, facand din 2016 cel mai bun an din ultimul deceniu

Agricultura romaneasca ar putea inregistra in 2016 cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani, potrivit unei analize facute de analistii firmei Dekalb- firma controlata de concernul agro-alimentar Monsanto. Vremea favorabila din primavara, cresterea investitiilor in agricultura, relansarea consumului, evolutia preturilor si dezvoltarea relatiilor de afaceri la nivel regional converg catre concluzia ca business-ul din agricultura ar putea depasi in acest an 24,5 miliarde lei, cu peste 12 miliarde de lei peste nivelul de referinta din 2010.

Cand dragostea nu este de ajuns: 9 lucruri mai importante decat iubirea intr-o relatie

Intr-o relatie, exista multe lucruri mai importante decat dragostea, atat de esentiale pentru legatura dintre doua persoane incat sentimentele de iubire, oricat de intense, nu pot compensa lipsa lor.

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016 .

Fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Euro 2016

Agentiile de informatii din Europa au avertizat ca fanii britanici si cei rusi vor fi cele mai probabile tinte ale unor eventuale atentate islamiste la Campionatul European de Fotbal 2016, ce va incepe luna viitoare in Franta si in deschiderea caruia joaca selectionata Romaniei impotriva celei a Frantei, relateaza Daily Express.

Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

SUV-urile sunt printre cele mai ravnite masini de pe piata. Ele reusesc sa satisfaca atat nevoile familistilor, cat si ale aventurierilor care stau in oras dar, din cand in c.

Cum arata castelul Teleki, locul in care a locuit una dintre cele mai instarite familii din Romania, scos la vanzare pentru jumatate de milion de euro

Castelul Teleki, una dintre cele mai fastuoase cladiri lasate mostenire peisajului ardelenesc de familia de nobili Teleki, proprietate detinuta de Samuel Teleki, cancelar al Transilvaniei si totodata unul dintre cei mai bogati oameni din zona Muresului, a fost scos la vanzare la un pret de 500. 000 de euro.

Cele mai periculoase remedii din popor

Unele leacuri, inofensive la prima vedere, ne pot face mai mult rau decat bine. De aceea, e bine sa stii care sunt cele mai periculoase remedii din popor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )