Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Adevărul Adevărul,
Cand va fi inaugurata cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, detinuta de George Copos. Primii chiriasi

Omul de afaceri George Copos va inaugura la sfarsitul lunii martie cea mai scumpa cladire de birouri din Romania, Ana Tower, au declarat surse din piata pentru News. ro. continuă pe Adevărul

Cea mai scumpa cladire de birouri din Romania va fi inaugurata la finalul lunii

Omul de afaceri George Copos va inaugura, la sfarsitul lunii martie, cea mai scumpa cladire de birouri din tara noastra, Ana Tower.

Wall Street inchide in crestere sustinuta recuperand din pierderi Dow, cea mai mare crestere intr-o zi din istorie

Bursele americane si-au revenit luni, cu indicele Dow Jones inregistrand cea mai mare crestere dintr-o zi din istorie, de 1. 294 de puncte, relateaza AFP. Dow a crescut 5,1%, iar Nasdaq cu 4,49%,.

Cum a ajuns Ndrangheta cea mai puternica organizatie criminala din lume

Mafia calabreza a devenit organizatia criminala cea mai puternica, mai bogata si mai ramificata din lume, controland cea mai mare parte a traficului mondial de droguri dure si spaland bani pe toate continentele.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca. Are 23 de ani si i-a uluit pe nemti cu aptitudinile ei VIDEO

Visul oricarui barbat macho e acela de a conduce un mastodont de camion de 40 de tone, de preferat Volvo, dar ce te faci cand visul iti este furat de o tanara domnisoara de 23 de ani ? Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca Nu, nu am gresit nici titlul articolului .

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

La 91 de ani, iti ofera cea mai importanta lectie de viata: secretul unui batran, devenit viral

Cei mai multi batrani sunt lipsiti de energie, perpetuu obositi si demoralizati atunci cand trebuie sa faca ceva. Un domn in vasta de 91 de ani ne arata insa ca se poate si altfel. in functie de modul in care iti traiesti viata, de tabieturile tale si de entuziasmul pe care il ai pentru diverse .

Ar putea fi cea mai ciudata relatie de prietenie: ce leaga un urs, un leu si un tigru

La prima vedere, toate animalele sunt la fel, au un comportament similar cand fac parte din aceeasi specie si ajung sa se agreseze cand apartin unor specii diferite. Exista insa si exceptii de la aceasta regula. Un leu, un urs si un tigru ar avea mari sanse sa fie dusmani de moarte in salbaticie. Toate .

VIDEO WTA: Simona Halep, nominalizata la titlurile de cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii februarie

Simona Halep a fost nominalizata la doua categorii in anchetele WTA pentru luna februarie: cea mai frumoasa lovitura si jucatoarea lunii. Halep a castigat turneul de la Dubai, iar in finala a reusit si o executie superba impotriva Elenei Rybakina.

Romania, cea mai scazuta eficienta a sistemului de asistenta sociala din UE

Monitorul Social a lansat un nou infografic despre eficienta sistemului de asistenta sociala din Romania. Conform datelor, tara noastra are cea mai mica eficienta a asistentei sociala din intreaga Uniune Europeana.

Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

In cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii. Banii sunt din bugetele locale si au fost virati de primariile sectoarelor 1 si 2 in conturile societatilor care asigura deszapezirea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )