Libnet.ro
UNICEF

23:15

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Adevărul Adevărul,
CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra. continuă pe Adevărul

WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Simona Halep

Simona Halepva avea parte de o premiera, in turul 2 de laWimbledon. Pentru prima oara in cariera, fostul lider WTA va intalni, la un Grand Slam, o adversara din Romania, pe tabloul de.

Simona Halep pe tratament pentru accidentarea suferita in primul meci la Wimbledon

Pentru Simona Halep primul meci de la Wimbledon nu a fost deloc unul ca o plimbare prin parc.

Mihaela Buzarnescu, castigatoarea duelului cu Simona Halep. Cine face acest pronostic

Mats Wilander vede deja castigatoarea meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Acesta crede in victoria lui Miki. Mihaela Buzarnescu, castigatoare in meciul cu Simona Halep? Suedezul Mats Wilander in varsta de 54 de ani a venit cu un pronostic mult asteptat in privinta meciului istoric dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Sportivul are .

Wimbledon: Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich 6-4, 7-5 Testata serios - Halep, in turul doi pe iarba londoneza

Simona Halep a avut parte de un test important la debutul pe iarba londoneza, Aliaksandra Sasnovich 36 WTA) oferind o replica de calitate. Dupa un prim set in care un singur break a facut diferenta 6-4), Simona a avut nevoie de o cursa nebuna de revenire de la 2-5 pana la 7-5) pentru a evita trimiterea meciului in setul decisiv. Partida de pe Terenul 1 a durat o ora si 41 de minute - urmatorul adversar din turul doi de la Wimbledon: Mihaela Buzarnescu.

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

Cand joaca Simona Halep cu Mihaela Buzarnescu, la Wimbledon. Turul doi va fi 100% romanesc

Simona Halep se va duela miercuri, 3 iulie, pentru intrarea in turul trei, cu Mihaela Buzarnescu. Ora si terenul pe care va avea loc confruntarea urmeaza sa fie stabilite. Cele doua au mai jucat impreuna, in 2008, moment in care Halep s-a impus in doua seturi. Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor juca miercuri, 3 .

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Halep la Wimbledon

SIMONA HALEP - ALIAKSANDRA SASNOVICH ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019 Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a.

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Simona Halep, in turul trei la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu (6-3, 4-6, 6-2) Victoria echilibrului

Mihaela Buzarnescu a venit cu elanul ofensiv 25 de lovituri castigatoare), a interpretat o partitura agresiva, a dus-o pe Simona Halep pana in setul decisiv, insa avantajul experientei la nivel inalt si-a spus pana la urma cuvantul 6-3, 4-6, 6-2 pentru Simona, dupa o ora si 51 de minute). Halep a avut parte de un test serios, intr-un meci care a avut un ritm ridicat si in care Miki a prezentat poate cel mai bun tenis al sau de dupa accidentarea suferita in vara anului trecut. Pentru un loc in optimi, Halep se va lupta cu Victoria Azarenka 2-2 in meciurile directe).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )