Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cand se lanseaza iPhone 6s: Apple confirma cea mai asteptata veste

Adevărul Adevărul,
Cand se lanseaza iPhone 6s: Apple confirma cea mai asteptata veste

Daca erai curios cand se lanseaza iPhone 6s, atunci noua veste de la Apple iti confirma toate zvonurile pe care le-ai auzit pana acum. Data e fixata, mai asteptam telefonul. continuă pe Adevărul

Apple confirma zvonul: iPhone 6S si 6S Plus se lanseaza pe 9 septembrie

Apple tocmai a trimis invitatiile pentru evenimentul de lansare a smartphone-urilor iPhone 6S si iPhone 6S Plus. in jurul gadgeturilor Apple exista mereu o multime de zvonuri. De cele mai multe ori ele se adeveresc, iar unul dintre cele mai populare zvonuri din ultima vreme face referire la data de lansare a iPhone 6S si [] Apple confirma zvonul: iPhone 6S si 6S Plus se lanseaza pe 9 septembrie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Butterfleye este cea mai inteligenta solutie de supraveghere

Pentru cei care si-au transformatsupravegherea caseiintr-o pasiune, in curand va fi lansataButterfleye, poate cea mai inteligenta camera. S-ar putea sa nu fie prima oara cand auziti deButterfleye, deoarece se lucreaza de multi ani la acest proiect. Cu toate acestea, pentru prima oara puteti spera sa puneti mana pe ea in urmatoarele luni. Nu de alta, [] Butterfleye este cea mai inteligenta solutie de supraveghere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce a descoperit o femeie intr-o scoica gasita pe plaja. A fost cea mai frumoasa zi din viata ei

Putem spune fara ocolisuri ca ziua in care o femeie a gasit aceasta scoica pe o plaja a fost cea mai frumoasa din viata ei. Tanara a dat peste o mica avere. Femeia se plimba pe plaja atunci cand a.

Schimbare majora de la Instagram: isi pierde cea mai cunoscuta caracteristica

Instagram este platforma unde farfuriile cu cele mai extravagante feluri de mancare sunt vedete, iar selfie-urile, pentru care pierdem cateva minute bune sa alegem filtrul perfect, asteapta sa primeasca cat mai multe inimioare. Reteaua de socializare este, insa, pe cale sa isi piarda cea mai importanta caracteristica, aceea pentru care Instagram este cel mai bine [] Schimbare majora de la Instagram: isi pierde cea mai cunoscuta caracteristica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cate Blanchett va primi cea mai inalta distinctie atribuita de British Film Institute

Actrita australiana Cate Blanchett 46 de ani) va fi recompensata cu cea mai inalta distinctie atribuita de British Film Institute - BFI Fellowship - la gala de decernare a premiilor ce vor fi acordate la London Film Festival, pe 17 octombrie, potrivit Variety.

Canicula a crescut consumul de energie. in iulie s-a inregistrat o cerere aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani

Consumul intern de energie electrica a crescut semnificativ in luna iulie 2015, din cauza temperaturilor foarte ridicate, si a ajuns la o medie lunara de 6. 474 MW, foarte aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani, care s-a inregistrat iulie 2012, si a fost de 6. 635 MW, conform unui raport publicat de Transelectrica si citat de Agerpres. ro.

Fanii au decis. Aceasta este cea mai spectaculoasa parada a unui portar

Suporterii de pe intreg mapamondul au votat parada lui Marc-Andre ter Stegen, contra lui Bayern, drept cea mai spectaculoasa interventie a unui portar din sezonul trecut, din competitiile UEFA. Ter Stegen, cu aproape .

Cea mai inalta sosea din tara va avea un muzeu

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara care ajunge la o inaltime de peste 2100 de metri, va avea un muzeu in care va fi prezentata istoria acestui drum.

iPhone 6S placat cu aur, disponibil la precomanda inainte variantei standard

Dorintele voastre au fost ascultate, iar peste cateva zile va veti putea precomanda propriul iPhone 6Splacat cu aur. Care este raspunsul pe care probabilnicio persoana nu il da atunci cand este intrebata ce isi doreste cel mai mult? Un telefon placat cu aur. Acest lucru, insa, nu i-a oprit pe cei de la Goldgenie pe [] iPhone 6S placat cu aur, disponibil la precomanda inainte variantei standard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

iPhone 6S placat cu aur, disponibil la precomanda inaintea variantei standard

Dorintele voastre au fost ascultate, iar peste cateva zile va veti putea precomanda propriul iPhone 6Splacat cu aur. Care este raspunsul pe care probabilnicio persoana nu il da atunci cand este intrebata ce isi doreste cel mai mult? Un telefon placat cu aur. Acest lucru, insa, nu i-a oprit pe cei de la Goldgenie pe [] iPhone 6S placat cu aur, disponibil la precomanda inaintea variantei standard Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )