Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cand poate face Liviu Dragnea cerere de eliberare conditionata

Playtech Playtech,
Cand poate face Liviu Dragnea cerere de eliberare conditionata

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman si a fost dus, luni dupa-amiaza, la Penitenciarul Rahova. El va putea depune cerere de eliberare conditionata abia peste 2 ani si 4 luni, dar daca va fi un detinut model sau daca va [] . continuă pe Playtech

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Liviu Dragnea: Eu am fost condamnat pentru ceea ce face Iohannis acum

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat joi seara, la Antena 3, sageti in directie presedintelui Iohannis. A vorbit si despre prima sa condamnare. Eu sunt tabacit. Din pacate nu e prima data cand mi se.

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Liviu Dragnea va fi incarcerat in scurt timp. Ce urmeaza

Instanta urmeaza sa scrie, in urmatoarele minute, mandatele de executare a pedepsei de 3 ani si jumatate de inchisoare pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Acestea vor fi transmise catre Tribunalul Bucuresti care, la randul sau, fiind instanta de executare, va face oficiile catre politie. Ofiterii de politie trebuie sa puna in aplicare mandatul. Asta dupa ce Dragnea a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Unde a plecat Liviu Dragnea de la sediul PSD. in ce masina s-a urcat cand a scapat de jurnalisti

Liviu Dragnea a avut o zi grea, care pare ca s-a terminat foarte prost, iar asta a recunoscut-o chiar el la iesirea din sediul PSD. Partidul pe care il conduce si care in ultima vreme a scazut in topul preferintelor alegatorilor a obtinut 25,8% la alegerile europarlamentare, la egalitate cu PNL. La distanta foarte mica [] .

Mircea Badea a rupt tacerea! De ce s-a infuriat prezentatorul de la Antena 3 pe Liviu Dragnea

Mircea Badea a erupt din nou) la Antena 3, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca vrea sa mai ofere o gratuitate pentru toti studentii. Prezentatorul emisiunii in gura presei ia foc atunci cand aude ca li se acorda privilegii studentilor, pentru ca al n-a primit niciunul cand era student si nu i se pare [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )