Libnet.ro
UNICEF

14:00

La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Playtech Playtech,
La ce inchisoare va fi dus Liviu Dragnea. Liderul PSD isi face deja bagajele

Sfarsitul lunii mai 2019 reprezinta, poate, una dintre cele mai grele perioade din cariera politica a lui Liviu Dragnea. in nici 24 de ore, liderul PSD a pierdut si alegerile si libertatea. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] . continuă pe Playtech

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Politia a ajuns acasa la Liviu Dragnea: Instanta a trimis documentele privind condamnarea liderului PSD

Judecatorii ICCJ au trimis catre Tribunalul Bucuresti documentele prin care se se arata oficial ca Liviu Dragnea va ajunge la inchisoare, dupa condamnarea primita in dosarul angajarilor fictive de la.

LIVIU DRAGNEA: Campania PSD, bazata pe comunicare corecta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca l-a mahnit in campania electorala ca oameni rai vor sa puna o piatra grea peste adevar, iar tara sa fie condusa prin violenta si prin institutii care nu au dreptul sa faca anumite lucruri.

TUPEU de BARON! Marian Oprisan ii cere DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a obtinut doar 30,43% in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile.

TUPEU de BARON! Marian Oprisan a fost primul care i-a cerut DEMISIA lui Liviu Dragnea, desi PSD a fost invins clar de PNL in fieful sau - judetul Vrancea (FOTO)

Tupeu de baron. Marian Oprisan ii cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD, desi in fieful lui Vrancea PSD a obtinut un scor de doar 30,43% 42,072 voturi). Cifrele de la iesirea din sectiile.

De ce fuge Liviu Dragnea de vot? Locatia secreta a fost dezvaluita de PSD

Mai multi politicieni, printre care Klaus Iohannis, Traian Basescu si Victor Ponta, au votat deja. Liviu Dragnea a lipsit. Explicatia e destul de ciudata. Liviu Dragnea, liderul PSD, vrea ca.

Diversiune cu doua masini la resedinta lui Dragnea. Liderul PSD este asteptat sa se predea la politie (VIDEO)

UPDATE 16:50:Primele informatii se pare ca Liviu Dragnea s-ar afla in ceea de a doua masina, un Duster care ar fi ar politiei. UPDATE 16:40:in timp ce presa urmarea prin Bucuresti o masina in.

Liviu Dragnea: Firea, potential candidat la prezidentiale

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat dupa rezultatele la exit poll la Europarlamentare ca, alaturi de ALDE, se va decide cine va candida pentru prezidentiale - Calin Popescu Tariceanu sau Gabriela Firea.

Sedinta de URGENTA la sediul PSD. Cine preia sefia interimara dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, CEx PSD, marti, de la ora 18.00 (surse)

UPDATE:Liderii mai multor filiale PSD, ministrii si premierului Viorica Dancila, au decis luni convocarea de urgenta a unei sedinte CEX, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. CEX PSD se va reuni.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii dupa primele rezultate ale alegerilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca va face declaratii de presa dupa publicarea primelor rezultate exit-poll de la scrutinele de duminica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )