Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cand trebuie sa suspectezi ca te-ai infectat cu noul coronavirus si cum procedezi in continuare

Adevărul Adevărul,
Cand trebuie sa suspectezi ca te-ai infectat cu noul coronavirus si cum procedezi in continuare

Infectia cu virusul SARS-CoV-2 care determina aparitia bolii COVID-19 are simptome similare cu ale altor infectii virale: tuse, stranut, dureri de cap si de gat, dificultati de respiratie. in functie de simptome, putem suna la medicul de familie sau la 112. continuă pe Adevărul

Seful Protectiei Consumatorului Brasov, infectat cu noul coronavirus

Seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Brasov, Sorin Susanu, este infectat cu noul coronavirus si se afla internat in spital, cu simptome de boala.

Procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, infectat cu noul coronavirus

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, a fost diagnosticat cu COVID-19. La nivelul institutiei s-a declansat o ancheta epidemiologica.

Cresc imbolnavirile. 247 de calaraseni, infectati cu noul coronavirus

La nivelul judetului Calarasi, miercuri, 22 iulie, 247 de persoane sunt infectate cu noul coronavirus, cu 4 cazuri inregistrate in ultimele 24 de ore. Pe teritoriul Romaniei, pana la aceasta data au fost confirmate 40. 163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 663 de pacienti au fost declarati vindecati si 2. 693 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare.

ANSVSA, despre faptul ca alimentele de origine animala sau nonanimala nu sunt o sursa de infectare cu noul coronavirus

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor asigura ca nu exista dovezi potrivit carora alimentele ar putea reprezenta o sursa de infectare cu noul coronavirus. ANSVSA a tinut s.

Un nou record de imbolnaviri: 1030 de noi cazuri si 27 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 40. 163 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1030 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 101 de decese, din care 27 in ultimele 24 de ore. 663 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 293. in ultimele 24 de ore s-au efectuat 24. 877 de teste.

MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti, ca 19 romani care lucreaza la o ferma din Swisttal, districtul Rhein-Sieg din Germania, au fost confirmati cu noul coronavirus.

Romania inregistreaza un numar record de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus: 36 de morti in 24 de ore

Romania inregistreaza, marti, un numar record de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Nu mai putin de 36 de persoane au murit in ultimele 24 de ore. Tot azi a mai fost inregistrat un record: cei mai multi pacienti internati la Terapie Intensiva.

994 de noi imbolnaviri si 36 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Aproape 300 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 39. 133 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 994 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 074 de decese, din care 36 in ultimele 24 de ore. 454 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 297. in ultimele 24 de ore s-au efectuat 17. 204 teste.

Un posibil vaccin pentru noul coronavirus dezvoltat de BioNTech si Pfizer a avut rezultate promitatoare intr-un studiu de faza a doua

Un posibil vaccin pentru noul coronavirus dezvoltat de BioNTech si Pfizer a avut rezultate promitatoare intr-un studiu clinic de faza a doua, declansand un raspuns imunitar si fiind bine tolerat, transmite Reuters.

Andreea Esca a avut COVID-19. Sotul ei a fost internat la ATI din cauza infectiei cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost tinta unor vesti controversate. S-a zvonit ca stirista ar fi fost infectata cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a aparut la stiri in ultimele saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )