Libnet.ro
UNICEF

17:30

MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti, ca 19 romani care lucreaza la o ferma din Swisttal, districtul Rhein-Sieg din Germania, au fost confirmati cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

19 romani care lucreaza la o ferma din Germania, infectati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca 19 cetateni romani care lucreaza la o ferma din loc.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Focar de COVID-19 la o alta ferma din Germania: 19 romani sunt infectati cu coronavirus

Nouasprezece romani care lucreaza intr-o ferma din Germania au fost diagnosticati cu COVID-19, anunta Ministerul roman de Externe.

MAE anunta ca 19 romani au fost infectati cu noul coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza prin intermediul unui comunicat de presa caun numar de 19 cetateni romanicare lucreaza la o ferma din Swisttal districtul Rhein-Sieg, Germania).

Legea pensiilor. Cand pot iesi la pensie persoanele care lucreaza in constructii, potrivit noului proiect de lege

Un nou proiect de lege, depus la inceputul acestui an de parlamentari PSD, vine cu vesti bune pentru anumite categorii profesionale. Mai exact este vorba despre romanii care lucreaza in constructiilenavale s.

Romania, pe lista tarilor care ingrijoreaza Europa, din cauza cresterii alarmante a cazurilor de coronavirus

Romania bate record dupa record, in fiecare zi la numarul de infectari cu coronavirus, iar situatia devine alarmanta pentru celelalte tari din Uniunea Europeana. Curba epidemiei din Romania este.

Andreea Nechita, medicul care care vindeca oameni din scaunul cu rotile. Momentele de reusita profesionala ii dau forta de a merge inainte

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei povestea impresionanta a unui medic care vindeca oameni din scaunul cu rotile. Andreea Nechita e medicul rezident in scaun cu rotile de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. in copilarie a suferit de amiotrofie spinala, iar la 15 ani, dupa o operatie, nu a mai putut sa mearga deloc. De atunci traieste intr-un scaun cu rotile.

Ce se intampla cu cei 4.000 de romani bolnavi de COVID care au plecat din spital. Premierul Orban a facut anuntul

Statul ia masuri in cazul celor peste 4. 000 de romani bolnavi de COVID-19 care au plecat din spital la cerere sau nici nu au stat internati, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a carantinei, a anuntat, marti, seful Guvernului.

Primarul Daniel Florea: PNL sa revoce HG prin care a luat din administrarea Sectorului 5 terenul pe care se dezvolta cel mai mare proiect de dezvoltare urbana din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Primarul Daniel Florea a cerut PNL sa revoce Hotararea de Guvern prin care a luat 110 hectare de teren din administrarea Sectorului 5 al Capitalei, pe care se dezvolta in acest moment cel mai mare proiect de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )