Libnet.ro
UNICEF

07:15

Seful Protectiei Consumatorului Brasov, infectat cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Seful Protectiei Consumatorului Brasov, infectat cu noul coronavirus

Seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Brasov, Sorin Susanu, este infectat cu noul coronavirus si se afla internat in spital, cu simptome de boala. continuă pe Adevărul

Procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, infectat cu noul coronavirus

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, a fost diagnosticat cu COVID-19. La nivelul institutiei s-a declansat o ancheta epidemiologica.

Partida FCSB CFR Cluj a fost amanata! Un jucator a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Dupa ce Dinamo a ajuns la nu mai putin de 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus, problemele se muta in play-off. Partida dintre FCSB CFR Cluj, care era programata astazi, de la ora 21:00, a fost amanata. Anuntul a fost facut ce Digi Sport, una dintre televiziunile care detin drepturile TV. Un jucator .

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

MAE: 19 romani care lucreaza la o ferma din localitatea germana Swisttal au fost confirmati cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, marti, ca 19 romani care lucreaza la o ferma din Swisttal, districtul Rhein-Sieg din Germania, au fost confirmati cu noul coronavirus.

Romania inregistreaza un numar record de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus: 36 de morti in 24 de ore

Romania inregistreaza, marti, un numar record de decese ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Nu mai putin de 36 de persoane au murit in ultimele 24 de ore. Tot azi a mai fost inregistrat un record: cei mai multi pacienti internati la Terapie Intensiva.

994 de noi imbolnaviri si 36 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. Aproape 300 de pacienti sunt la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 39. 133 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 994 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 2. 074 de decese, din care 36 in ultimele 24 de ore. 454 de persoane s-au vindecat. Numarul pacientilor internati la terapie intensiva a ajuns la 297. in ultimele 24 de ore s-au efectuat 17. 204 teste.

Un posibil vaccin pentru noul coronavirus dezvoltat de BioNTech si Pfizer a avut rezultate promitatoare intr-un studiu de faza a doua

Un posibil vaccin pentru noul coronavirus dezvoltat de BioNTech si Pfizer a avut rezultate promitatoare intr-un studiu clinic de faza a doua, declansand un raspuns imunitar si fiind bine tolerat, transmite Reuters.

Andreea Esca a avut COVID-19. Sotul ei a fost internat la ATI din cauza infectiei cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost tinta unor vesti controversate. S-a zvonit ca stirista ar fi fost infectata cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a aparut la stiri in ultimele saptamani.

Andreea Esca a avut COVID-19. Sotul ei a fost internat la ATI din cauza infectiei cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost tinta unor vesti controversate. S-a zvonit ca stirista ar fi fost infectata cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a aparut la stiri in ultimele saptamani.

Studiu: Copiii de peste zece ani pot transmite noul coronavirus la fel de mult ca adultii. in cazul redeschiderii scolilor, am putea avea noi focare

Copiii cu varste de peste zece ani pot transmite noul coronavirus la fel de mult ca adultii, iar in cazul redeschiderii scolilor am putea sa ne confruntam cu focare de infectie la copiii de toate varstele, arata datele unui studiu realizat de cercetatori din Coreea de Sud.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )