Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu. Detalii cutremuratoare din ancheta

Playtech Playtech,
Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu. Detalii cutremuratoare din ancheta

Detalii din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, ar fi ucis-o pe cea din urma dupa o remarca a acesteia. Cum s-a intamplat totul, de fapt? Informatiile, sustinute de surse judiciare, citate de stiriletvr. ro. Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu? . continuă pe Playtech

Detalii infioratoare ies la iveala. Ce a facut Stefan Risipiteanu, dupa ce a vazut-o pe Luiza Melencu in masina lui Gheorghe Dinca

Cheorghe Dinca sicomplicele sau, Stefan Risipiteanu au fost adusi la DIICOT, pentru a fi pusi fata in fata, si pentru a da ultimele declaratii. Detalii halucinante, scoase din filmele de groaza, au iesit la iveala, procurorii DIICOT fiind oripilati de detaliile macabre, date de Dinca, in detaliu, despre cum a fost violata una din fete, .

Motivul socant pentru care a fost ucisa Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dinca in casa ororilor

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul in care a actionat Gheorghe Dinca, orele petrecute de Luiza si Alexandra in locuinta acestuia din Caracal.

Tupeu fara limite. Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor. Ce informatii ofera la schimb monstrul din Caracal

Branza-i pe bani! Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, le cere bani jurnalistilor, oferind in schimb informatii. Despre ce detalii este vorba? Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor Cazul Caracal doua tinere disparute, Alexandra Mihaela Macesanu si Mihaela Luiza Melencu; 14 aprilie, respectiv 24 iulie. Alexandra Macesanu a apelat la 112 pe 25 .

Cazul Caracal: FBI a verificat osemintele gasite in apropierea casei lui Gheorghe Dinca. Ce arata raportul final

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc tot mai tare, dupa ce specialistii FBI care au venit in Romania special pentru aceasta ancheta, au oferit un raport final. Au fost verificate osemintele gasite in apropiere de locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Nu se stie nici .

Schimbare socanta in dosarul Caracal! Noi detalii dezvaluite de Gheorghe Dinca despre modul in care le-a ucis pe Luiza si Alexandra

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul in care a actionat Gheorghe Dinca, orele petrecute de Luiza si Alexandra in locuinta acestuia din Caracal.

Stefan Risipitianu a recunoscut la audieri ca a violat-o pe Luiza Melencu

Stefan Risipitianu a recunoscut, la audierile de la DIICOT, ca a violat-o pe Luiza Melencu, insa neaga orice alte fapte de violenta, a anuntat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, citat de Mediafax.

Anuntul FBI rastoarna ancheta din Caracal. Ce s-a aflat despre Luiza Melencu

In cazul Caracal autoritatile au cerut ajutorul unor specialisti din cadrul celebrei agentii americane FBI. Se pare ca rezultatele analizelor facute de cei de la FBI rastoarna, inca odata, deznodamantul foiletonului Caracal. Anuntul FBI rastoarna ancheta din Caracal Conform surselor din interior rezultatele analizelor din laboratorul FBI ar indica in mod clar ca oasele de .

Autoritatile au luat chiar astazi decizia. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca

Astazi au avut loc noi audieri la sediul Politiei Romane in cazul Caracal. Autoritatile au luat o decizie importanta in privinta lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal in urma anchetei preliminare, a fost arestat Gheorghe Dinca, proprietarul imobilului. Inculpatul a recunoscut .

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a plans in fata psihologilor. Ori mor eu, ori mori matale! Ce s-a aflat apoi

Cazul Caracal: doua tinere disparute, un presupus criminal care socheaza zi de zi de aproape 6 luni. Dupa ce a cerut bani jurnalistilor in schimbul unor informatii, presupusul criminal cade in derizoriu. Inculpatul a plans in fata psihologilor. Ce s-a intamplat dupa aceasta scena? Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a plans in fata psihologilor Dinca a .

Avocatul lui Gheorghe Dinca, despre Stefan Risipiceanu: Sunt probe biologice foarte puternice

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a ajuns miercuri la sediul DIICOT unde va avea loc confruntarea dintre clientul acestuia si Stefan Risipiteanu, complicele si vecinul lui Dinca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )