Libnet.ro
UNICEF

15:00

Motivul socant pentru care a fost ucisa Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dinca in casa ororilor

Antena3 Antena3,
Motivul socant pentru care a fost ucisa Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dinca in casa ororilor

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul in care a actionat Gheorghe Dinca, orele petrecute de Luiza si Alexandra in locuinta acestuia din Caracal. continuă pe Antena3

Motivul halucinant pentru care un barladean refuza sa mai plateasca factura la apa

Un barbat din Barlad a mers in audienta la primarul municipiului solicitand sa ii fie intrerupta alimentarea cu apa. Consumatorul a invocat ca nu mai foloseste sub nicio forma apa de la robinet.

Detalii infioratoare ies la iveala. Ce a facut Stefan Risipiteanu, dupa ce a vazut-o pe Luiza Melencu in masina lui Gheorghe Dinca

Cheorghe Dinca sicomplicele sau, Stefan Risipiteanu au fost adusi la DIICOT, pentru a fi pusi fata in fata, si pentru a da ultimele declaratii. Detalii halucinante, scoase din filmele de groaza, au iesit la iveala, procurorii DIICOT fiind oripilati de detaliile macabre, date de Dinca, in detaliu, despre cum a fost violata una din fete, .

Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu. Detalii cutremuratoare din ancheta

Detalii din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, ar fi ucis-o pe cea din urma dupa o remarca a acesteia. Cum s-a intamplat totul, de fapt? Informatiile, sustinute de surse judiciare, citate de stiriletvr. ro. Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu? .

Stefan Risipitianu a recunoscut la audieri ca a violat-o pe Luiza Melencu

Stefan Risipitianu a recunoscut, la audierile de la DIICOT, ca a violat-o pe Luiza Melencu, insa neaga orice alte fapte de violenta, a anuntat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, citat de Mediafax.

Anuntul FBI rastoarna ancheta din Caracal. Ce s-a aflat despre Luiza Melencu

In cazul Caracal autoritatile au cerut ajutorul unor specialisti din cadrul celebrei agentii americane FBI. Se pare ca rezultatele analizelor facute de cei de la FBI rastoarna, inca odata, deznodamantul foiletonului Caracal. Anuntul FBI rastoarna ancheta din Caracal Conform surselor din interior rezultatele analizelor din laboratorul FBI ar indica in mod clar ca oasele de .

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite .

VIDEO Orban: Vom plati din fondul de rezerva suma pentru care s-a pus sechestru pe activele Romatsa. Situatia este extrem de grava Bugetul MFP, suplimentat cu 912 mil. lei pentru aceasta plata

Romania va plati din fondul de rezerva al Guvernului suma pentru care a fost pus sechestru pe activele Romatsa, a declarat, vineri dimineata, Ludovic Orban. UPDATE ora 11. 06 Potrivit site-ului oficial al Executivului, in sedinta de vineri dimineata, bugetul MFP a fost suplimentat, printr-o HG, cu suma de 912,5 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

IONEL DANCA: Guvernul a adoptat proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea

Guvernul a adoptat, in sedinta de marti seara, proiectele de lege pentru care urmeaza sa-si asume raspunderea, a anuntat, astazi, seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

VIDEO Guvernul a aprobat proiectele privind justitia, transportul si plafoanele bugetare pentru care si va angaja raspunderea n Parlament

Guvernul a aprobat, in sedinta de marti seara, cele trei proiecte de lege privind justitia, transportul pentru elevi si plafoanele bugetare pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant Ionel Danca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )