Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Playtech Playtech,
Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei . continuă pe Playtech

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse .

Cristina Topescu a murit. Ultima postare pusa de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din Romania era fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu a murit. Ultima fotografie cu jurnalista in viata: Cu doi oameni dragi mie

Cristina Topescu a murit la doar 59 de ani. Decesul cunoscutei prezentatoare survine la nici doi ani de zile, dupa ce marele comentator sportiv Cristian Topescu, tatal jurnalistei, s-a stins din viata.

Cand ar fi murit jurnalista Cristina Topescu. Cauza este inca necunoscuta

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani, fiind descoperita in urma apelului la 112 al unei prietene. Vedeta avea perioade cand nu dadea niciun semn apropiatilor.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Cand a murit, de fapt, Cristina Topescu. Detalii tulburatoare dezvaluite de Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

Cristina Topescu a murit. Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei din orasul Otopeni. Aceasta avea 59 de ani.

Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia jurnalistei sustine ca-i respecta astfel ultima dorinta

Cristina Topescu va fi incinerata joi. Familia vrea sa respecte astfel dorinta jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori ca si-ar dori acest lucru.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

Cristina Topescu va fi incinerata fara inima. De ce au luat medicii decizia socanta

Cristina Topescu, reputata jurnalista, a fost descoperita moarta duminica, in data de 12 ianuarie 2020. Desi medicii legisti nu au putut stabili inca cauza exacta a mortii, se pare ca jurnalista ar fi murit inca de la finalul anului trecut. Cristina Topescu va fi incinerata fara inima Potrivit bugetul. ro, fiica regretatului comentator sportiv, Cristian Topescu, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )