Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

B1 B1,
Cand vor avea loc alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea

Klaus Iohannis a semnat joi, 16 iulie, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea dateialegerilor pentru alegerile locale din 2020. De asemenea, decretul are in vedere si masurile pentru buna. continuă pe B1

Se schimba buletinele! Toti romanii sunt vizati! Legea a fost adoptata. Cand vor fi emise noile acte

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, marti, proiectul de lege ce prevede eliberarea noilor carti de identitate electronice cu cip. Noile buletine sunt optionale, astfel incat romanii vor avea posibilitatea de solicita si carti de identitate simple. Legea urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita si-a lansat propriul partid: Mi-am dat seama cat de complicata este situatia Bucurestiului

Dupa ruptura de PSD, Robert Negoita si-a lansat propriul proiect politic. Pentru alegerile locale din 2020, Robert Negoita si echipa sa vor candida din partea partidului Bucuresti 2020. Robert Negoita.

Dan Barna vrea referendum pentru Fara penali in functii publice odata cu alegerile locale: Ar fi o varianta foarte buna

USR considera ca ar fi o varianta foarte buna ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei - Fara penali in functii publice - sa aiba loc in aceeasi zi cu alegerile locale, in contextul pandemiei de coronavirus, afirma liderul USR, Dan Barna. Reamintim ca initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice a trecut marti de Camera Deputatilor, unde se afla din mai 2019.

Alegeri locale 2020. Robert Negoita si-a lansat propriul partid: Mi-am dat seama cat de complicata este situatia Bucurestiului

Dupa ruptura de PSD, Robert Negoita si-a lansat propriul proiect politic. Pentru alegerile locale din 2020, Robert Negoita si echipa sa vor candida din partea partidului Bucuresti 2020. Robert Negoita.

Cine castiga alegerile locale din Bucuresti. Oamenii au stabilit: Gabi Firea, lupta stransa cu Nicusor Dan

Potrivit unui sondaj IRSOP, in Bucuresti, peste 70% din populatia cu drept de vot sustine ca va vota la alegerile locale din septembrie. De aceasta data, prezenta declarata la urne e plauzibila datorita tensiunilor din societate, precum si a incertitudinilor economice si a polarizarii politice. b Cine va castiga alegerile locale din Bucuresti. Alegatorii au stabilit: .

Ludovic Orban, huiduit de protestatari. Tocmai anunta candidatii la alegerile locale

Presedintele PNL, pe nume Ludovic Orban, a fost huiduit in aceasta dimineata de catre protestatarii adunati in fata sediului partidului, nemultumiti fiind de legea privin carantinarea si izolarea individuala. Ludovic Orban, huiduit de protestatari Astfel, protestatarii au strigat sloganuri, in timp ce premierul anunta ca liberalii si-au stabilit candidatii la alegerile locale din majoritatea judetelor, .

Barbat din Sibiu, externat cand inca avea coronavirus: Am ajuns sa vorbesc in soapta despre un adevar pe care l-am constatat pe pielea mea

Un barbat din judetul Sibiu, care s-a externat cand inca avea coronavirus sustine sus si tare ca boala este doar o viroza si ca este un adevar pe care l-a simtit pe propria sa piele. Nicolae Hindorean.

Robert Cazanciuc: Vom vota legea carantinei cand vom avea garantia ca va apara pe toata lumea Proiectul a trecut deja de Camera Deputatilor, inclusiv cu votul PSD

Robert Cazanciuc PSD), presedintele Senatului, a declarat ca legea privind carantina si izolarea va fi votata in Senat doar dupa ce va exista garantia ca toata lumea va fi aparata si ca nu se vor produce ab.

Robert Negoita, anuntul momentului dupa plecarea din PSD. Va candida la alegerile locale din partea unui nou partid

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a facut un anunt politic, dupa ce a plecat din Partidul Social Democrat, dandu-i o lovitura Gabrielei Firea. in timpul unei conferinta de presa, acesta a anuntat lansarea Partidului Bucuresti 2020, din partea caruia va candida pentru un nou mandat.

Cand vor ajunge cele 250.000 de tablete si laptopuri la elevi

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat, miercuri, ca termenul in care cele 250. 000 de tablete si laptopuri vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologia necesara desfasurarii orelor online este 10 septembrie, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )