Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara viza in SUA

Antena3 Antena3,
Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara viza in SUA

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a vorbit vineri, despre orizontul de timp in care vor fi ridicate vizele pentru SUA, pentru cetatenii romani. Am avut doua intaniri de. continuă pe Antena3

Guvernul a decis restituirea taxei pentru inmatricularea masinilor. Cand vor putea fi recuperati banii si cat e dobanda

In sedinta de astazi, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind restituirea sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa .

Bodog, tot mai VIRUSAT: Copiii nevaccinati vor putea urma doar scoli private!

Parintii care refuza vaccinarea si consilierea nu isi vor putea inscrie copiii in colectivitate, dar vor putea gasi alternative educationale, explica ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Ministrul Sanatatii: Parintii care refuza vaccinarea si consilierea nu vor putea inscrie copiii in colectivitate, dar pot gasi alternative educationale

Parintii care refuza vaccinarea si consilierea nu isi vor putea inscrie copiii in colectivitate, dar vor putea gasi alternative educationale, afirma ministrul Sanatatii, Florian Bodog, intr-un interviu acordat News. ro . Daca un parinte refuza.

INTERVIU Ministrul Sanatatii: Parintii care refuza vaccinarea si consilierea nu vor putea inscrie copiii in colectivitate, dar pot gasi alternative educationale

Intr-un interviu acordat News. ro, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca parintii care refuza vaccinarea si consilierea nu isi vor putea inscrie copiii in colectivitate, dar vor putea gasi alternative educationale.

Guvern: Politistii din MAI vor putea beneficia de majorari salariale de pana la 15%

Politistii din Ministerul Afacerilor Interne MAI) si personalul civil din institutiile de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea beneficia de majorari salariale de pana la 15% din salariul de baza, potrivit unei ordonante de urgenta aprobata in sedinta de Guvern de astazi.

Guvernul a aprobat regulamentul prin care angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza

Guvernul a adoptat vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind stabilirea locurilor de munca, a categoriilor de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca si criteriile de acordare a acestuia pentru angajatii din administratia publica locala. In baza acestui Regulament, angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza, prevazut de Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Ministrul de Externe a anuntat cand vor fi ridicate vizele necesare romanilor care vor sa calatoreasca in SUA

Exista un orizont de timp de unu-doi ani pentru ridicarea vizelor necesare romanilor care vor sa calatoreasca in Statele Unite, a declarat Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, pentru.

Primaria Capitalei: Bucurestenii vor putea traversa in siguranta lacul Herastrau. Pasarela din vecinatatea podului CFR va fi gata intr-o saptamana

Primaria Capitalei anunta ca au inceput lucrarile pentru construirea unei pasarele pietonale provizorii care traverseaza lacul Herastrau, in vecinatatea podului care apartine Regionalei CFR, unde au loc frecvent accidente de tren, ultimul petrecandu-se in luna iunie, cand un barbat care mergea cu bicicleta pe podul feroviar a murit dupa ce a fost lovit de un tren.

RATB anunta noi modificari ale traseelor liniilor 402 si 411. Cand vor intra in vigoare aceste schimbari

Traseul liniilor 402 si 414 va fi prelungit pana la Piata Sudului, se arata intr-un comunicat de presa remis de Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Modificarile vor intra in vigoare, incepand de joi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )