Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Guvernul a aprobat regulamentul prin care angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat regulamentul prin care angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza

Guvernul a adoptat vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind stabilirea locurilor de munca, a categoriilor de personal, marimea concreta a sporului pentru conditii de munca si criteriile de acordare a acestuia pentru angajatii din administratia publica locala. In baza acestui Regulament, angajatii din administratia publica locala vor putea beneficia de sporul pentru conditii periculoase sau vatamatoare de munca, de pana la 15% din salariul de baza, prevazut de Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. continuă pe Hotnews

Guvernul a aprobat ordonanta prin care pensiile de serviciu nu vor mai putea depasi salariile nete

ACTUALIZARE 16:10 Guvernul Romaniei a adoptat, astazi, o ordonanta de urgenta care stabileste ca pensiile de serviciu nu se vor mai majora, anual, prin raportare la cresterile salariale, ci doar in functie de coeficientul de inflatie, asa cum se procedeaza, in prezent, in cazul pensiilor reglementate de Legea 263/2010. *Misa, despre pensiile speciale: Deficitul la Fondul de pensii este de 14,1 miliarde in acest an.

Spor de 15% la salariile din administratia locala, pentru conditii de munca periculoase

Guvernul a adoptat, vineri, printr-o hotarare, Regulamentul privind conditiile acordarii si cuantumul sporului pentru conditii de munca pentru angajatii din administratia publica locala, act normativ.

Guvernul a aprobat majorarea cu pana 15% a salariilor politistilor din Ministerul de Interne si personalul civil din institutiile publice de aparare, ordine publica si securitate nationala

Guvernul a aprobat vineri un proiect de OUG prin care politistii din Ministerul Afacerilor Interne si personalul civil din institutiile publice de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea beneficia de majorari salariale de pana la 15% din salariul de baza. Majorarile intra in vigoare de la 1 octombrie.

Angajatii din penitenciare anunta proteste: incepand cu 1 august, personalul din inchisori refuza orele suplimentare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca incepand de marti, 1 august, angajatii din penitenciare refuza sa mai efectueze ore suplimentare si alte atributii in afara celor specifice functiilor ocupate.

incep protestele sindicalistilor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), Sorin Dumitrascu, a anuntat ca incepand de marti, 1 august, angajatii din cadrul ANP isi vor.

Guvernul a aprobat plafonarea la 8.500 lei, din septembrie, a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Guvernul a modificat, in sedinta de vineri, OUG 111/2010 privind indemnizatia pentru cresterea copilului, stabilind o limita maxima de 8. 500 lei lunar. Prevederea se aplica incepand cu drepturile aferente lunii septembrie 2017 atat pentru persoanele care au drepturile stabilite sau solicitate anterior acestei date, cat si pentru situatiile ulterioare.

Saptamana viitoare vom organiza o campanie prin care sa stimulam donarea de sange

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca municipalitatea, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), impreuna cu Centrul de Tineret si servciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, va organiza in cursul saptamanii urmatoare o campanie prin care sa fie stimulata donarea de sange, pentru ca este criza de sange mai ales in perioada verii, potrivit unor surse din presa.

Liviu Dragnea afirma ca angajatii din sistemul de Aparare, care se pensioneaza acum, se grabesc. Ce asigurari a dat seful PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca angajatii din Aparare care se pensioneaza acum se grabesc, asigurandu-i ca daca vor ramane in sistemul de aparare vor prinde majorarile salariale si implicit pensiile mai mari in anii urmatori.

Angajatii din penitenciare au declansat proteste pe perioada nedeterminata

Angajatii din penitenciare au anuntat ca de la 1 august incep, pe perioada nedeterminata, o serie de proteste in toate unitatile subordonate Administratie Nationale a Penitenciarelor ca reactie la.

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )