Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul de Externe a anuntat cand vor fi ridicate vizele necesare romanilor care vor sa calatoreasca in SUA

B1 B1,
Ministrul de Externe a anuntat cand vor fi ridicate vizele necesare romanilor care vor sa calatoreasca in SUA

Exista un orizont de timp de unu-doi ani pentru ridicarea vizelor necesare romanilor care vor sa calatoreasca in Statele Unite, a declarat Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, pentru. continuă pe B1

Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara viza in SUA

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a vorbit vineri, despre orizontul de timp in care vor fi ridicate vizele pentru SUA, pentru cetatenii romani. Am avut doua intaniri de.

Melescanu spune ca vizele pentru romani in SUA vor fi ridicate in unu-doi ani

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sustine ca vizele pentru romani in Statele Unite vor fi ridicate in unul doi ani, in acest sens existand un grup de lucru al MAE pentru punerea in aplicare a unei Declaratii comune a SUA si UE privind programul de implementare a ridicarii vizelor.

Ministrul Melescanu sustine ca Statele Unite vor ridica vizele pentru romani intr-un termen de unu - doi ani de acum inainte

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a anuntat vineri seara, la Digi 24, ca Statele Unite vor renunta la vizele pentru cetatenii romani intr-un interval de unu - doi ani de acum inainte.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat cand va avea loc reectificarea bugetara: Speram sa fie pozitiva

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca rectificarea bugetara va avea loc in luna septembrie, iar autoritatile spera ca aceasta va fi pozitiva.

RATB anunta noi modificari ale traseelor liniilor 402 si 411. Cand vor intra in vigoare aceste schimbari

Traseul liniilor 402 si 414 va fi prelungit pana la Piata Sudului, se arata intr-un comunicat de presa remis de Regia Autonoma de Transport Bucuresti. Modificarile vor intra in vigoare, incepand de joi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )