Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un candidat din Dolj a murit cand a aflat ca a iesit primar

Adevărul Adevărul,
Un candidat din Dolj a murit cand a aflat ca a iesit primar

Un candidat a facut infarct la scurta vreme de la numararea voturilor. S-a chemat ajutorul de specialitate, s-au executat manevre de resuscitare, insa barbatul nu a mai putut fi salvat. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2020 Un primar din Dolj a murit dupa ce a aflat ca a castigat alegerile

Eugen Safta PMP), primarul comunei Sadova din judetul Dolj, care a castigat un nou mandat, a murit in aceasta noapte, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

Primar din Dolj, mort la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat

Primarul comunei Sadova din judetul Dolj, Eugen Safta PMP), care a castigat un nou mandat, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Petrecere la mormantul lui Ion Aliman dupa ce a iesit primar in Deveselu. Candidatul a murit de COVID-19 inainte de alegeri (VIDEO)

Ion Aliman a castigat alegerile locale din 27 septembrie, chiar daca a murit cu 10 zile inainte, iar cu aceasta ocazie electoratul i-a facut o vizita la locul de veci, pentru a-l felicita pe primarul ales.

Fosta jurnalista Elena Lasconi, interviu la Sinteza Zilei, dupa ce a iesit primar: Nu vreau, cand ies la pensie, sa-mi luxez picioarele in gropile de aici

Elena Lasconi a oferit una din surprizele acestor alegeri locale, castigand primaria orasului Campulung Muscel cu peste 50% din voturi. Fosta jurnalista spune ca a acceptat sa candideze din partea USR-PLUS pentru functia de primar nu pentru a viza un post de parlamentar in viitor, ci pentru a face gospodareala in Campulung.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au iesit la vot pana la ora 9. Ce harnici!

Alegeri locale 2020. Printre cei mai harnici si responsabili cetateni din Romania se afla si locuitorii satului Dobresti, din judetul Timis. Aici, oamenii s-au grabit sa voteze inca de dimineata, in asa fel incat pana la ora 9:00 trecusera pe la urne 55% dintre alegatori. Alegeri locale 2020. Peste 50% din alegatorii acestei localitati au .

Pandele, despre esecul Gabrielei Firea: Cauza principala a fost echipa de ministri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 pana cand au pierdut alegerile

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul din Voluntari, pune esecul Gabrielei Firea pe seama echipei de ministri a PSD din 2017 si pana la pierderea alegerilor. Acesta acuza ELSCEN si pe fostii ministri ai Energiei care au lasat ca vina lipsei ape calde din Bucuresti sa cada asupra primarului general.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )